Ezhel... HİP-HOP ŞÖLENİ!..

Ezhel... HİP-HOP ŞÖLENİ!..

Hip-hop / trap kültürünün önde gelen temsilcisi Ezhel, geçtiğimiz akşam gerçekleşen konserinde yaklaşık 2000 seyirci için en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Mayıs 2017’de, hip-hop, trap ve reggae seslerini deneysel olarak birleştirdiği ilk albümü ‘Müptezhel’ ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Ezhel, enerjik sahne performansı ve en sevilen şarkıları ile 19 Nisan akşamı DasDas’ta müzikseverlerle buluştu. 

Karşı-kültür ve Anadolu kent yaşamını kaynaştıran şaşırtıcı derecede taze lirik tarzı ile Türkiye’de hip-hop / trap kültürünün önde gelen temsilcisine dönüşen Ezhel, yaklaşık 2000 izleyiciyle hep bir ağızdan şarkılarını söyledi. 

Normalde bu tür müziği takip etmeyen dinleyiciler arasında bile favori sanatçılardan biri olan müzisyen, dizilerde de kullanılan ‘Felaket’ ve ‘Kazıdık Tırnaklarla’ gibi pek çok parçasını seslendirerek yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı. 

Baharı zengin bir konser programıyla karşılayan mekan, önümüzdeki günlerde Kenan Doğulu ve Büyük Ev Ablukada’yı sahnesinde ağırlayacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.