Ezra&Tuba... YENİ KOLEKSİYON GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Ezra&Tuba... YENİ KOLEKSİYON GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Giyilebilir teknolojinin öncülerinden olan Ezra&Tuba, 2019 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’da moda severlerle buluşturdu. İ

İhamını sarmaşıktan alan ‘’Asheka’’ Koleksiyonu davetlilerin beğenisini kazandı.

EzraTuba defilesi 13. Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Quasar İstanbul’da yer alan Estetik International Winter Garden’da düzenlendi.

Alem Dergisi’nin Red Carpet sponsorluğunda gerçekleştirilen defile kırmızı halı töreni ile başladı.

Sonrasında yönetmen ve fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın “Asheka” koleksiyonu için çektiği moda filmi davetlilerin beğenisine sunuldu.

Gecede Estetik International Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Cihantimur ile Ezra&Tuba’nın hazırladığı fotoğraf sergisi de davetlilerle buluştu.

İlhamını hayatta kalmak için etrafındaki diğer bitkilere dolanan bir sarmaşıktan alan “ASHEKA” koleksiyonunda 60 look sergilendi.

Sarmaşık desenli kokteyl elbiseleri, el işlemeli kabanlar ve metal troklu deri takımlar büyük beğeni topladı.

Koleksiyonda öne çıkan renkler zümrüt yeşili, menekşe moru, tütün rengi ve vişne tonunda kırmızı olurken, siyah-beyaz ve altın da bu renklere eşlik etti.

Defile, geçtiğimiz Paris Fashion Week’te 11 defilede müzik direktörlüğü yapan ünlü dj Serhat Erdem’in performansı eşliğinde gerçekleşti.

Stil danışmanlığını Erdi Şen’in yaptığı defilenin kreatif direktörlüğünü Onur Hazar üstlendi. Ezra&Tuba tasarımlarının bazıları Vogue Eyewear 2019 koleksiyonundan güneş gözlükleriyle kombinlendi.

Defilenin güzellik partneri ve makyaj sponsoru Sephora olurken, saç tasarımları Müjdat Küpşi tarafından yapıldı.

Gece, elektronik müziğin güçlü ismi Danna Leese’in canlı performans sergilediği after party ile sona erdi.

Davetlilere Midpoint tarafından hazırlanan özel finger food’lar beğeni kazandı. Ayrıca misafirlere Türkiye’nin farklı bölgelerinin şaraplarından oluşturulan Metro Türkiye’nin Wise Wine Local Selection seçkisi sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.