Facebook, Messenger... BİRLİKTE VİDEO İZLEME ÖZELLİĞİ!..

Facebook, Messenger... BİRLİKTE VİDEO İZLEME ÖZELLİĞİ!..

Facebook, Messenger uygulaması üzerinden hem Android hem de iPhone kullanıcılarına yakın zamanda 'birlikte video izleme' özelliğini sunabilir.

Facebook, hem masaüstü hem de mobil uygulamalarına yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Elbette bu güncellemelere Messenger kısmını da dahil etmek gerekiyor.

 

Birlikte video izleme özelliği geliyor

Test süreci tamamlanan özellikler uygulamalarda bir süre sonra aktif hale getirilirken, aslında yalnızca 'söylenti' olarak kalan detaylar da var. Son olarak üzerinde çalışılan özellik ise 'birlikte video izleme' şeklinde geçiyor. Bu sistem kısaca Facebook kullanıcılarının aynı videoyu beraber izlemesini temel alıyor.

Yakın zamanda aktif edilmesi bekleniyor

Böylece artık Messenger'da Sohbet penceresi üzerinden video paylaşıldığında sohbetteki kişiler videoyu eşzamanlı olarak izleyebiliyor. Üstelik sohbetteki kişi ya da kişiler arasında videonun kim ya da kimler tarafından izlendiği görülebiliyor.

Birlikte izleme özelliğinin tam olarak ne zaman sunulacağı belli değil. Ancak yakın zamanda hem Android hem de iPhone'lar için aktif edilmesi bekleniyor.

Facebook'taki birlikte izleme özelliği, kullanıcıların Messenger üzerinden aynı videoyu aynı anda izlemesini sağlıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.