Fatih Ürek... BİR GECEDE İKİ SAHNE!

Fatih Ürek... BİR GECEDE İKİ SAHNE!

Önce BVS Group`a ait NossaCosta`da ilerleyen saatlerde de `Sahne İstanbul`da sahne alan Fatih Ürek, kendisini dinlemeye gelen konuklarına muhteşem bir gece yaşattı.

'300-500' adlı şarkısı ile sahneye çıkan Fatih Ürek birbirinden hareketli parçalarıyla tam 3 saat sahnede kaldı. Hem romantik hem de coşkulu şarkılar söyleyen sevilen şarkıcı, şarkı aralarında dinleyicilerine hem takıldı hem espriler yaptı.

SAHNE'DE DUYGULU ANLAR!

NossaCosta?daki programında sahneden sevenlerine yeni yıl mesajı veren Fatih Ürek, 'Yeni yıl size aşk,mutluluk,sağlık versin! Bana sadece huzur vermesini diliyorum!' derken oldukça duygulandığı gözlendi.

ONLAR OKUYORSA BENDE OKURUM!

Fatih Ürek, NossaCosta sahnesinde ki programında repertuarı dışında gelen istek şarkıları, 'Bülent Ersoy da, Yıldız Tilbe de Nossa'da sahne alıyor,onlar istek parça okuyorsa bende okurum! diyerek sevenlerinden gelen hemen hemen tüm istek şarkıları seslendirdi.

Fatih Ürek, NossaCosta programı sonrasında Sahne İstanbul'da sahne aldı.

Gece boyunca izleyicilerini hop oturtup hop kaldıran Fatih Ürek, programa özel dans showları ile kendisini dinlemeye gelen konuklarını adeta büyülerken enerjisi ile de kendine hayran bıraktı.

Fatih Ürek'i Sahne İstanbul'da dinlemeye gelenler arasında ; Kenan Erçetingöz, Gül Erçetingöz, Gül Ergi, Tuncay Şanlı gibi ünlü isimler vardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.