Fazıl Say’dan Cumhurbaşkanımıza övgü: 'TÜM ELEŞTİRİ OKLARINI GÖZE ALARAK SÖYLÜYORUM!'

Fazıl Say’dan Cumhurbaşkanımıza övgü: 'TÜM ELEŞTİRİ OKLARINI GÖZE ALARAK SÖYLÜYORUM!'

Hamas ve İsrail arasındaki çatışmalara dair değerlendirmelerde bulunan Fazıl Say, "Tüm eleştiri oklarını göze alarak söylüyorum; Erdoğan barış için dünyada en doğru açıklamaları yapan liderdir" ifadelerini kullandı.

Piyanist, müzisyen Fazıl Say, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için, “Şu ana kadar barış için dünya üzeri en iyi, en doğru açıklamaları yapan liderdir” görüşünü açıkladı.

Hamas ve İsrail arasındaki çatışmalar devam ederken, Fazıl Say, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında, "Netanyahu siyasetinin bu dünyada yeri olmamalı” dedi.

"İnsanlara, yaşama hakkı ve eşit haklar vermeyen her siyaset ‘ölüm kültürü’ vahşetini yaratandır” diyen Say, dün iki taraf arasında itidal çağrısı yapan Erdoğan için de düşüncelerini açıkladı.

Say, sosyal medya hesabından şöyle yazdı:

“Netanyahu siyasetinin bu dünyada yeri olmamalı. Savaş, terör, vahşet, katliam... Bu siyasetin bu dünyada hiçbir yeri yoktur, olmayacaktır. İnsanlara, yaşama hakkı ve eşit haklar vermeyen her siyaset ‘ölüm kültürü’ vahşetini yaratandır.

İsrail halkı aylarca bu berbat siyaseti protesto ettiler. Bizzat şahidim. Şunu da eklemek isterim, hatta tüm eleştiri oklarını almayı göze alarak; Erdoğan şu ana kadar barış için dünya üzeri en iyi, en doğru açıklamaları yapan liderdir. Rusya-Ukrayna savaşında da bu bence böyleydi.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.