FENERBAHÇE'NİN YENİ YENGESİ ORHAN ÖLMEZ HAYRANI ÇIKTI!
Fenerbahçe'nin yeni transferi Gregory van der Wiel'in model sevgilisi Rose Bertram'ın, kız arkadaşıyla birlikte söylediği Orhan Ölmez'in "Seni Seviyorum Biliyormusun" adlı şarkı sosyal medyayı salladı.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Gregory van der Wiel'in model sevgilisi Rose Bertram, daha Türkiye'ye gelmeden sarı lacivertli taraftarları mest etti. Bertram'ın, bir kız arkadaşıyla birlikte söylediği Orhan Ölmez'in "Seni Seviyorum Biliyormusun" adlı şarkı sosyal medyayı salladı.
Sempatik kişiliğiyle dikkat çeken Rose Bertram, daha Türkiye'ye gelmeden Fenerbahçe taraftarlarını mest etti.
Bunun sebebi ise, Türkçe şarkı söylüyor olması. Bertram'ın, bir arkadaşı ile birlikte söylediği sözü ve müziği Orhan Ölmez ait 'Seni seviyorum biliyor musun' adlı şarkının görüntülerinin yer aldığı tweet binlerce retweet ve beğeni aldı.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.