Ferhat Göçer... 5000 ORTAK DİLEK BEMBEYAZ VE AYDINLIK BİR TÜRKİYE!

Ferhat Göçer... 5000 ORTAK DİLEK BEMBEYAZ VE AYDINLIK BİR TÜRKİYE!

Olağanüstü bir geceye sahne olan Harbiye’de 5000 kişi Göçer’le birlikte şarkılar söyledi ve sanatçıya tempo tutarak eşlik etti.

Ferhat Göçer, organizasyonunu  Pera Event’in  üstlendiği "Turkcell Yıldızlı Geceler" kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne aldı. Olağanüstü bir geceye sahne olan Harbiye’de 5000 kişi Göçer’le birlikte şarkılar söyledi ve sanatçıya tempo tutarak eşlik etti.

Konserin bir bölümünde ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar'da konuk sanatçı olarak yer alırken, iki sanatçı da beyazlar içinde sahneye çıkarak; aydınlık, bembeyaz, temiz ve huzurlu bir Türkiye dileğinde bulundu.

ferhatgocer_angelikaakbar_harbiye.jpg

Göçer ve Akbar; Rusların efsane şarkısı “Katuşa”, Johann Sebastian Bach’dan esintiler ve "Rigoletto Operasından" aryalar  ile Aşık Veysel’in “Uzun İnce Bir Yoldayım” eserini izleyicilere sunarak, müziğin farklı renklerini sevenleriyle buluşturdular. İzleyiciler de ikilinin bu gösterisine alkışlarıyla teşekkür ettiler.

Ferhat Göçer, konserinin ikinci bölümünde söylediği, klasikleşen ve çok sevilen şarkıları ile Harbiye’ye gelen binlerce seyircisine unutulmaz bir gece daha yaşattı. 

KONSERİN VİDEO'SUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.