Ferman Toprak... 41 KERE MAŞALLAH!

Ferman Toprak... 41 KERE MAŞALLAH!

Müzikseverlerin gönlünde taht kuran başarılı şarkıcı Ferman Toprak, 41'inci yaş gününü eşi, sanatçı arkadaşları ve yakın dostları ve ailesiyle birlikte geçtiğimiz gece Etiler Podyum by F.T' de verdiği doğum günü partisiyle kutladı.

"Hayatı tespih yapmışım" ve "Tavukları pişirmişem" isimli şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran başarılı şarkıcı Ferman Toprak, 41'inci yaş gününü sanatçı arkadaşları ve yakın dostlarıyla birlikte geçtiğimiz gece Etiler Podyum by F.T' de verdiği doğum günü partisiyle kutladı.


     Sahnelerde 21 yılı geride bırakan Ferman Toprak kendi fotoğrafının yer aldığı pastayı sahneye davet ettiği  annesi,babası,kardeşleri ve eşi Hilal Toprak'la bir arada kesti.

 
    Dostlarının ve tüm aile fertlerinin bu özel gecede yanında olmasından mutlu olduğunu ifade eden Ferman Toprak, sahneden davetlilere seslenerek "41'ime girerken ne mutlu bana ki bu akşam sevdiğim arkadaşlarım dostlarım, ailem ve eşim yanımda. Hep birlikte daha nice nice sağlık dolu güzel yıllara. İyi ki varsınız. Varlığınız daim olsun " dedi. 
    Geceye eşi Özge Peker'le katılan Sedat Peker de Ferman Toprak'ın yeni yaşını kutlarken;başarılı sanatçı kendi adını markalaştırdığı tespih, yüzük ve bilekliklerin sergilendiği standın başında Sedat Peker'e yüzük ve tespih hediye etti.

fermantoprak_sedatpeker_tesbih-001.jpg

Bu hediyeye karşılık Sedat Peker'in stand görevlisine verdiği 10 bin liralık bahşişi de gözlerden kaçmadı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.