Ferman Toprak... SOSYETİK ÇİFTLE DAVUL ŞOV!

Ferman Toprak... SOSYETİK ÇİFTLE DAVUL ŞOV!

Evliliklerinde sekiz ayı geride bırakan sosyetik çift Ozan Baran-Süreyya Yalçın, yakın dostları olan sevilen sanatçı Ferman Toprak'ı geçtiğimiz gece Gayrettepe'de yer alan Faceclup'te izledi.

Ferman Toprak'ın  seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara oturdukları yerden eşlik eden Ozan-Süreyya çiftinin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Sosyetik çiftten bir ilk; davul şov...

Gecenin ilerleyen dakikalarında Ferman Toprak'ı kırmayarak karşılıklı davul çalan çift; halay çekilirken tuttukları ritmle adeta davul şov yaptı. 

fermantoprak_sureyyayalcin_davul.jpg

İkilinin bu özel davul şovuna kulak veren Ferman Toprak, aile dostlarının kendisini izlemeye gelmesinden çok mutluluk duyduğunu belirterek;       

 " Ozan ve Süreyya karşılıklı harika davul çaldılar. Gözlerimi kapayarak dikkatlice dinledim. Ritmi kaçırmadılar vallahi. Çok hünerliler. Benden dostlarıma tam not " dedi.   

Sabahın ilk ışıklarına kadar başarılı sanatçının seslendirdiği şarkılarla eğlenen sosyete camiasının ünlü çifti; gece sonunda Ferman-Hilal Toprak çiftinin de yar aldığı fotoğraf karesiyle anı ölümsüzleştirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.