Galaxy Note 9... KAMERA GÜNCELLEMESİ GELİYOR!..

Galaxy Note 9... KAMERA GÜNCELLEMESİ GELİYOR!..

Samsung, Note ailesinin en son üyesi Note 9 için yeni bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor. Galaxy Note 9 kamera güncellemesi ile birlikte kamera açısı genişleyecek. Yeni güncellemenin ilk adresi Almanya oldu.

Galaxy Note 9 kamera güncellemesi sonrasında selfie çekerken dar ve geniş açı arasında geçiş yapabilme imkanı sunmaya başlayacak. Ayrıca gece modu için de bir zaman çizelgesi seçme imkanı sunulacak.

Galaxy Note 9 ön kamerasının varsayılan açısı 68 derece. Ancak güncellemenin ardından deklanşörün üzerindeki tuşa basıldığında bu açı 80 dereceye çıkarılabilecek. Bu özelliği daha önce Galaxy S10 ve Galaxy S9 modellerinde görmüştük. İlerleyen zamanda Galaxy S8+ ve Galaxy Note 8 modellerinin de bu özelliğe kavuşması bekleniyor.

Yeni Galaxy Note 9 güncellemesi ilk olarak Almanya’da N960FXXU2CSDE koduyla sunulacak. Söz konusu güncelleme mayıs ayında yayınlanacak olan güvenlik güncellemesiyle birlikte gelecek. Almanya dışındaki Galaxy Note 9 kullanıcılarının ise güncelleme için bir süre daha beklemesi gerekebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.