Ganire Paşayeva... 'BAHAR ÇİÇEKLERİ' İLE BAHAR BAYRAMI'NA DAVET ETTİ!

Ganire Paşayeva... 'BAHAR ÇİÇEKLERİ' İLE BAHAR BAYRAMI'NA DAVET ETTİ!

Mart ayında yapılacak ‘Bahar Şenliklerine’ tüm dünya ve Türkiye kamuoyunu davet eden Paşaeva, Abiye Giyimin öncüsü J'adore'un ‘Bahar Çiçekleri’ isimli 2016 İlkbahar Abiye Koleksiyonundan ‘Bahar Gelincikleri’ isimli kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Turizm alanında dünya çapında tanıtım çalışmalarına başlayan ve 2016 yılını Turizm Yılı olarak ilan eden Azerbaycan, Türkiye’de Turizm Temsilciliği açtı.

İntercontinental Hotel’de düzenlenen açılış kokteyline Azerbaycan Türkiye Turizm Temsilcisi Nurlana Çakmak, Azerbaycan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nazım Samedov, Azerbaycan Turizm Birliği Başkanı Nahid Bağırov, Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva katıldı.

ganirepasayeva_baharcicekleri_1.jpgganirepasayeva_baharcicekleri_1-001.jpg

 
"AZERBAYCAN’DA TÜRKİYE KADAR GÜZEL BİR ÜLKE"

Mart ayında yapılacak ‘Bahar Şenliklerine’ 'Sen de Azerbaycan'ı Gör' sloganıyla, tüm dünya ve Türkiye kamuoyunu davet eden Paşaeva, 27 ülkede satılan ve 3 binin üzerinde satış noktası bulunan Abiye Giyimin öncüsü J'adore'un ‘Bahar Çiçekleri’ isimli 2016 İlkbahar Abiye Koleksiyonundan ‘Bahar Gelincikleri’ isimli kıyafetiyle göz kamaştırdı.

ganirepasayeva_baharcicekleri_2.jpgganirepasayeva_baharcicekleri_2.jpg

Projenin hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva, “Azerbaycan’dan bizim kardeş ülke Türkiye’mizde turizm temsilciliğinin açılması bizim için çok önemli.

Biz kardeş Türkiye’mizdeki tüm insanlarımıza Azerbaycan’ı gelin görün diyoruz. Çünkü Azerbaycan’da Türkiye kadar güzel bir ülke. Tarihimiz, kültürümüz, mutfağımız, müziğimiz ve tatil imkânlarımız çok geniş bir ülkedir.

ganirepasayeva_nezahatkayiskan.jpg

Azerbaycan’a gelirlerse çok mutlu olacaklarına biz inanıyoruz. O yüzden Azerbaycan’ı turizm imkanlarına daha geniş kardeşlerimize tatil olsun, farklı konularda olsun bu çok önemli.

Azerbaycan ile Türkiye arasında turizm konusunda da inşallah ilişkilerimizin daha genişletilmesi çok önemli” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.