Gelsin Hayat Bildiği Gibi... DERYA GERÇEĞİ SADİ’YE AÇIKLIYOR!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi... DERYA GERÇEĞİ SADİ’YE AÇIKLIYOR!

“Gelsin Hayat Bildiği Gibi”, 36. bölümüyle 20 Nisan Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.

‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin 36. bölümünde:

Servet’in yakayı ele vermesi tüm sırları açığa çıkarırken Songül de Yörük’ün gerçekte kim olduğunu öğrenir.

Sadi, çok kırılan ve üzülen Songül’e kendini affettirmeye çalışır. Sadi’ye gelen yardım eli ise küçük bir mucizeden olur.

Derya, Mert’in çıkan test sonuçlarıyla hayatının şokunu yaşar. Mert babasının kim olduğunun cevabını almadan Derya’yla konuşmamaya karar verir.

Arada kalan Gizem ise Mert ve Derya arasındaki iletişimi kurarken Asuman her zamanki gibi bu iletişimi koparmak için elinden geleni yapar.

Aylin anneannesinden öğrendikleriyle büyük bir üzüntü yaşar. Araz, Aylin’in babasını bulmak için elinden geleni yapar. En son ulaştığı adrese Aylin’le birlikte giden Araz, içeride karşılaştığı manzarayla yıkılır.

Derya son ana kadar Mert’in rahatsızlığıyla ilgili elinden geleni yapsa da çabalarının boşa çıkması onu önemli bir karara iter.

Servet’in mahkemesi Songül’ün geçmişle olan hesabının sonsuza dek kapanmasını sağlarken, şimdi geçmiş defterler Sadi için açılacaktır.

 YEŞİM CEREN BOZOĞLU DİZİYE KONUK OLUYOR

Show TV’nin beğeniyle izlenen, yapımını BKM’nin üstlendiği dizisi ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye sürpriz bir isim konuk oluyor. Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, ‘Arzu’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

gelsinhayat-yesimceren.jpg

Dizide Mustafa Açılan’ın hayat verdiği ‘Araz’ın annesi olarak hikayeye dahil olan Bozoğlu izleyicileri şaşırtacak. ‘Araz’ın yıllardır yolunu gözlediği ve her yerde aradığı annesi ‘Arzu’ ile karşı karşıya gelince neler yaşayacakları büyük merak konusu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.