Gezgin Fest Izmir...BONEY M VE HAYKO CEPKİN ŞOVLARI İLE BÜYÜLEDİ

Gezgin Fest Izmir...BONEY M VE HAYKO CEPKİN ŞOVLARI İLE BÜYÜLEDİ

Festival’in ikinci gününde Necati ve Saykolar, Oğuzhan Uğur, Redd, Boney M ve Hayko Cepkin sahne aldı.

Interrail Türkiye grubunun organize ettiği Gezgin Fest, 5. festivaliyle İzmir’ de onbinlerce müzikseverler buluştu. Bu yıl İzmir Efes Selçuk’ta düzenlenen festivale 4 gün boyunca 20’nin üzerinde farklı müzik türlerinden yerli yabancı artist ve grup katılım sağlayacak.

boney-m_izmir_.jpg

 

Festival Sahne’sinde ‘BONEY M’ rüzgarı esti

Bu sene 5.si organize edilen #festival 2018 yılını 4 ödül ile tamamladı. Dünyaca ünlü sanatçıların geleceği 2019 etkinliği, tarzıyla farklılık yaratmayı amaçlıyor. ‘Rasputin’, ‘Daddy Cool’, ‘Ma Baker’, ‘Felicidad’ ve ‘Reivers of Babylon’ gibi dünyaca ünlü unutulmaz şarkılara sahip '' Boney M '' festival sahnesinde İzmir’li sevenleriyle buluştu. Hit şarkıları peşi sıra söyleyerek festival coşkusunu daha da büyüten grup, enerjileri ve sıcaklığıyla seyirciyi kendine hayran bıraktı.Orijinal kadrosu ile sahne alan Boney M’in her şarkısına alanın dolduran binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti.

Gezginfest Izmir'den Hayko Cepkin geçti...

Yeni şarkı listesi ve yenilenen sahne şovu ile sevenlerinin karşısına çıkan Hayko Cepkin, performansı ile büyük beğeni aldı.

2020 yılında çıkarmayı planladıği 'Hayvan' isimli single'ını ve dahil olduğu yeni projelerdeki düzenlemelerini de ilk defa Gezginfest sahnesinde seslendirdi.

Selçuk'un fahri hemşehrisi olan ve bir nevi ev sahibi de sayılan Hayko Cepkin, sahnesinde Selçuk Belediye Başkani Filiz Ceritoglu Sengel ve organizasyondan Bestami Köse'yi ağırladı. Sahnede Gezginfest'in nasıl gerceklesitigine, festival kulturunun onemine değinilirken, Filiz Ceritoğlu Sengel'den bir sonraki yıl için de festival sözü aldılar.

Ünlü isimler kaliteli müzikle seyirciye unutulmaz coşku dolu anlar yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.