Gmail...ANDROİD KULLANICILARINI SEVİNDİREN GELİŞME!

Gmail...ANDROİD KULLANICILARINI SEVİNDİREN GELİŞME!

Dünyanın en çok kullanılan e-posta istemcisi / uygulaması Gmail, Android tarafında çok uzun zamandır talep edilen güzel bir değişiklik almaya başladı.

Popülerliğini her geçen gün artıran ve pazarı domine eden Google Gmail, ortaya çıktığı kadarıyla Android tarafında siyahlara bürünmeye başladı.

Bazı kullanıcılar için siyah / koyu arayüz seçeneği aktif edilmeye başlanan uygulama, sonunda bu konuda bir adım atılmasını isteyenleri fazlasıyla mutlu ediyor.

Yavaş yavaş herkes için aktif edildiği aktarılan koyu arayüz modu, arayüzü siyah hale çevirerek çok daha kullanışlı hale getiriyor.

Özellikle düşük ışıktaki kullanımı inanılmaz rahatlatan mod, aynı zamanda OLED ekranlı modellerde pil ömrüne de olumlu katkı yapıyor.

gmail_android.jpg

Biliyorsunuz OLED paneller siyah üretmek için enerji harcamıyor. Bu koyu mod genel ayarlar içerisinden -eğer geldiyse- kolaylıkla açılabiliyor.

Modun sistemin genel moduna (Koyu ya da açık arayüz) uyum sağladığı da aktarılıyor. Burada sistemin arayüz tercihine göre otomatik bir geçiş oluyor.

Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. 

Gmail artık gözleri daha az yoracak Gözlerinize e-posta yazarken ya da e-postalarına bakarken beyaz ışık patlaması yapmayacak yeni mod, gerçekten sıkı kullanıcıları oldukça sevindiriyor.
 
Bu konuda oldukça geç kalan Google, yine de artık şikayetleri ortadan kaldırıyor. Yukarıda da dediğimiz gibi yeni özellik sunucu tarafından açılıyor ve herkese yavaş yavaş geliyor.
 
Bu açıdan yeni koyu arayüzün burası için aktif edilmesi biraz zaman alabilir. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. 

Kaynak:log.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.