Gökhan Akar... KONSERİNİ DENİZDE NOKTALADI !..

Gökhan Akar... KONSERİNİ DENİZDE NOKTALADI !..

'Felsefe', 'Koyver' ve 'Aşktan Ötesi' isimli şarkılarıyla adından söz ettiren ve şu şıralar "Hepsi" albümüyle çıkış yakalayan yakışıklı sanatçı Gökhan Akar, bodrumda yüzen disco Club Catamaran’da sahne aldı.

Müzeyyen Senar’ın “Dalgalandımda Duruldum” şarkısınıda yeniden yorumlayıp single olarak yayınlanmasından sonra ilk kez sahnede seslendirdi.


Mekanın yüzen bir disco olması karşısında Akar; “İki sene profesyonel yüzdüm. Atlama konusunda da iddalıyım.” dedi.

Bu sözleri üzerine hayranlarının tezahüratlarına  dayanamayıp serinlemek için denize atladı. Akar, performansını dünya starlarıyla aynı seviyeye taşımak için, Madonna'nın dublörlüğünü ve dansçılığını yapan Suzy'den dans dersleri alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.