Gökhan Keser... KURT ADAM OLDU !..

Gökhan Keser... KURT ADAM OLDU !..

Türk pop müziğinde yeni neslin en başarılı temsilcilerinden biri olan Gökhan Keser, yaklaşık bir yıllık bir aradan sonra "Bul Beni" isimli albümü ile müzikseverlerin karşısında.

Sesi, yakışıklılığı, beyefendi duruşu ve güleryüzü ile adından sıkça söz ettirerek, Türk pop müziğinde yeni neslin en başarılı temsilcilerinden olan Gökhan Keser, yaklaşık bir yıllık bir aradan sonra "Bul Beni" isimli albümü ile müzikseverlerin karşısında!

Uzun ve titiz bir çalışma sürecinin ardından Sony Music etiketiyle yayımlanan albümün çıkış şarkısı "İnlerim Allah" oldu. Şarkı, son dönemlerde yaptıkları başarılı çalışmalarla müzik sektörünün en çok konuşulan ikilisi Alper Narman ve Onur Özdemir imzası taşıyor. Hareketli altyapısıyla dikkat çekecek olan şarkının düzenlemesi ise Çağrı Telkıvıran?a ait.

Klibin yönetmenliğini, daha önce Amerika'da reklam filmi yönetmenliği yapan Peter Hakan Demir üstlendi. Klipte Gökhan Keser'e Ukrayna'lı bir modelin yanı sıra, sanatçının yakın arkadaşı Ahmet Dursun'un Husky cinsi köpeği "Bulut" da eşlik etti.

Klipte Gökhan Keser'in kurt adama dönüşümü kurt metaforuyla ekranlara yansıtıldı.

"İnlerim Allah" video klibi tüm müzik kanalları ve Gökhan Keser VEVO YouTube kanalı üzerinden müzikseverlerle buluştu.

İŞTE GÖKHAN KESER'İN KURT ADAM OLDUĞU "İNLERİM ALLAH" ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.