Gökhan Tepe... BU YAZIN “KADER” İ BELLİ OLDU!

Gökhan Tepe... BU YAZIN “KADER” İ BELLİ OLDU!

Gökhan Tepe, geçtiğimiz Mart ayında Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alan “Seninle Her Yere” albümünün ilk video klibini hareketli şarkısı “Kader”e çekti.

“Gelsen de Anlatsam” single’ı ile resmi verilere göre altı ay boyunca en çok çalan şarkılar listesinin zirvesinde yer alan Gökhan Tepe, geçtiğimiz Mart ayında Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alan “Seninle Her Yere” albümünün ilk video klibini hareketli şarkısı “Kader”e çekti. Sözleri Ayla Çelik, bestesi Gökhan Tepe, düzenlemesi ise Erhan Bayrak imzası taşıyan  “Kader” şimdiden bu yaz sıkça dinlenecek hitler arasındaki yerini aldı.
 

İki ay süren Avrupa ve Türkiye konserlerinin yanı sıra bir yandan da sanatçı dostları için hazırladığı şarkıların kayıtları için stüdyodan çıkamayan sanatçı, en son Bülent Ersoy’a verdiği “Veda Makamı” isimli Türk Sanat Müziği bestesiyle adından söz ettirdi. Sözleri Hakkı Yalçın’a, bestesi ise Gökhan Tepe’ye ait olan ve sanatçının ilk TSM bestesi olan “Veda Makamı”nı Gökhan Tepe, bir önceki albümünde seslendirmiş ve şarkı oldukça beğenilmişti.

Yoğun iş temposunu geride bırakan ve kendi albümünün promosyon çalışmalarına hız veren Gökhan Tepe’nin yeni video klibi Murad Küçük imzası taşıyor. Çekimleri iki gün süren klibin görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstlendi. Yaklaşık 40 kişilik bir ekibin görev aldığı klibin dış çekimleri Demirciköy’de gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü Sırp model Suncica Travica’nın sanatçıya eşlik ettiği klipte; işini kadere bırakmayarak, sürekli rüyalarında gördüğü kadının izini süren bir adamın hikayesi anlatılıyor.

12 Haziran Cuma günü YouTube’da GokhanTepe VEVO kanalı ve tüm müzik kanalları aracılığıyla dinleyicilerle buluşan “Kader” ayrıca sıcak ritimleri ve hareketli performansıyla yaz aylarının sıkça dinlenecek şarkıları arasında şimdiden yerini aldı.

 

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/evWlnEInAIc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.