Gökhan Tepe... 'TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE BAKTIĞIN İÇİN'

Gökhan Tepe... 'TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE BAKTIĞIN İÇİN'

Ünlü popçu Gökhan Tepe “Yaz Konserleri” kapsamında Kurban Bayramı Arifesi’nde Azka Otel’de muhteşem bir performansa imza attı.

Sevilen şarkısı “Kader” ile hayranlarını selamlayan Gökhan Tepe Azka Otel sahnesini tıklım tıklım doldurdu.

Sahne öncesinde muhabirlere verdiği röportajda Gökhan Tepe “ Artık Ağustos bitiyor. Yaza veda etmeye hazırlanıyoruz.

Eylül konserlerimiz başlayacak, bir çok ilde sevenlerimizle buluşacağız. Yakın zaman da konserleri sosyal medya üzerinden duyuracağım.

Yoğun bir kış sezonu bizi bekliyor. Yeni albümüm de söylenecek yeni şarkılar var onları söyleyeceğiz.

Çok yakında yeni albümün ikinci klip şarkısı olan “O Şarkı” isimli parçayı da Eylül ayında izleyiciyle buluşturacağız.” Açıklamasını yaptı.

Gazetecilerin ikinci yıldönümünüz artık bize de hayırlı haberler gelir inşallah diyerek “Bebek” göndermesine ise Gökhan Tepe ve eşi Aylin Tepe “İnşallah, hayırlısı neyse o olsun. Biz de çok istiyoruz.” diyerek sahneye beraber çıktılar.

TEŞEKKÜR EDERİM BÖYLE BAKTIĞIN İÇİN…

Bu geceye özel olarak sahnesinin vokalistliğini yapan eşi Aylin Tepe’ye Gökhan Tepe “Eşim her zaman benimle birlikte sahneye çıkmıyor.

Bugün bana kıyamadı. Bizim de ikinci evlilik yıldönümümüz, aynı zamanda bayram arifesindeyiz.

Bizim için çok özel bir gün, çifte bayramı kutluyoruz bu gece. Allah çok isteyen bekar kardeşlerime de evliliği nasip etsin.

Biz çok mutluyuz, Allah’a şükürler olsun. İkinci yılı da geride bıraktık.

Böyle bayramlarda, yıldönümlerimizde kırmıyor, sağolsun geldi.” sözlerinin ardından kendi bestesi olan Ebru Gündeş’in seslendirdiği “Teşekkür Ederim” isimli şarkısını eşi Aylin’in yanına giderek beraber söylediler.

Gökhan Tepe şarkının nakaratı olan “Teşekkür ederim böyle baktığın için” kısmında eşine öpücükler gönderdi.

Başarılı şarkıcı kendisini izlemeye gelenler arasında bulunan ünlü popçu Emre Kaya’yı sahneye davet etti.

Sahneye çıkan Emre Kaya, Gökhan Tepe’ye “Seni burada bulmuşken o kadar özel şarkıların var ki, hepsini zaten söylüyorsun ama bir tanesini beraber söyleyebilir miyiz?

Ben çok istiyorum” sözlerinin üzerine Gökhan Tepe ile “Can Özüm” şarkısında düet yaptılar. İkilinin düeti büyük alkış alırken Emre Kaya daha sonra kendi şarkısı olan “Teşekkür Ederim”i seslendirdi.

Sahneden alkışlarla ayrılan Kaya’ya Gökhan Tepe “Sevgili Emre’nin de çok güzel şarkıları var. Pop müziğinde çok özel bir yere sahip güzel kardeşim.

Yıllardan beri besteleriyle yoluna devam ediyor. Bizi kırmadığı için de çok teşekkür ediyorum.” diyerek konserine devam etti.

Öte yandan yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan Gökhan Tepe sahnesinin finalinde sevenlere seslenerek “Bizim ovalara da gidelim biraz. Popçu olduğuma bakmayın halk müziğini de çok seviyorum” diyerek “Ankaranın Bağları” türküsünü söyledi.

Gökhan Tepe sevilen şarkıyı seslendirirken kendisini dinlemeye gelen müzikseverler başarılı sanatçıya eşlik etmenin yanı sıra ayağa kalkarak oynamayı ihmal etmediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.