Gökhan Türkmen-Simge Sağın... FİNALİSTLERLE STÜDYOYA GİRDİLER...

Gökhan Türkmen-Simge Sağın... FİNALİSTLERLE STÜDYOYA GİRDİLER...

Türkiye’nin yeni genç sesini seçmek üzere başlatılan “FreeZone Stüdyo Son Ses Online Müzik Yarışması”nda yarı finalistler belli oldu.

 Halk oylamasıyla belirlenen 15 genç isim, Vodafone FreeZone Stüdyo’da Gökhan Türkmen ve Simge’nin katılımıyla düzenlenen yarı final çekimlerine katıldı.

Tüm performanslar, 19 Nisan’da acunn.com/freezonesonses web sitesinde oylamaya açılacak. En çok oy alan 5 genç isim finale yükselecek.

 

7 Nisan 2018 – Gençleri her alanda müzikle buluşturmayı hedefleyen Vodafone FreeZone’un Türkiye’nin yeni genç sesini belirlemek amacıyla başlattığı “FreeZone Stüdyo Son Ses Online Müzik Yarışması”nda yarı finale yükselen isimler belli oldu.

Türkiye’nin dört bir yanından on binlerce oy toplayan gençler yarı finalde yarışmaya hak kazandı. Vodafone FreeZone Stüdyo’da Tarık Sezer’den koçluk alan ve performans videoları acunn.com/freezonesonses adresinden oylamaya açılan 30 genç ses arasından en çok oy alan 15 isim yarı final için stüdyoya girdi.

Yarı finalde yarışan isimler: Aşkın Derya Yılmaz, Aşarhan Büyükgenç, Aykut Dumlupınar, Aysu Melis Gündüz, Batuhan Serttaş, Dila Bahar, Esra Yıldırım, Emre Kuloğlu, Helin Güçtekin, İnci Gürün, İlayda Uzgör, İrem Çankaz, Umur Doma, Yiğit Okan Demirel, ZABLIN.

Yarı final çekimleri yapıldı

Vodafone FreeZone Stüdyo’da düzenlenen çekimlere katılan yarı finalistler, Gökhan Türkmen ve Simge’nin koçluğunda performanslarını sergiledi.

Gençlerin performans videoları ve jürilerin yarışmacılarla ilgili yorum videoları acunn.com/freezonesonses ve Vodafone FreeZone YouTube kanalı üzerinden yayınlanacak. Tüm performanslar, 19 Nisan’da acunn.com/freezonesonses web sitesinde oylamaya açılacak. En çok oy alan 5 genç isim finale yükselecek.

 

Birinciye single çıkarma şansı verilecek

Yarışmanın finali, Gökhan Türkmen ve Simge’nin katılımıyla 10 Mayıs’ta FreeZone Stüdyo’da gerçekleştirilecek. Genç finalistlerin performansları, Vodafone FreeZone YouTube kanalında canlı yayınlanacak. Canlı yayın esnasında yapılacak halk oylaması ile yarışmanın kazananı belirlenecek. Yarışmanın birincisi, hem Türkiye’nin genç sesi olacak, hem de single çıkarma şansı yakalayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.