Gökhan Türkmen... YENİ KLİBİ ‘TAŞ’ İLE  GEÇMİŞE  YOLCULUK!

Gökhan Türkmen... YENİ KLİBİ ‘TAŞ’ İLE GEÇMİŞE YOLCULUK!

Yayınladığı her şarkısı uzun süre listelerde 1 numara olan başarılı sanatçı Gökhan Türkmen ‘ En Baştan ‘ albümünün 5.video klibini, sözü Ahmet Faik Dökmeci’ ye, düzenlemesi Aytaç Özgümüş’e ait olan ‘Taş’ isimli şarkısına çekti.

‘En Baştan’ isimli albümüne çektiği ‘Çatı Katı’ klibi 40 milyon, ‘Sen İstanbulsun’ klibi 23 milyon izleyici sayısına ulaşan Gökhan Türkmen, yine çok ses getirecek bir çalışmayla sevenlerinin karşısına çıkıyor.

‘Taş’ ın video klibi son 5  klibinde birlikte çalıştığı, aynı zamanda yakın arkadaşı olan Murat Joker yönetmenliğinde ,Varol Şahin’in görüntü yönetmenliğinde İstanbul Tem stüdyolarında bir gün’de çekildi. Set fotoğrafları  İlker Şeref imzası taşıyor.  

‘BU PARTİ ÇOK KONUŞULACAK’

Video klip’te 70’ler ve 80’ler’ in disko eğlencesi anlatılırken, Gökhan Türkmen’ in stil danışmanı İlknur Aykanat  tarafından o dönemlere ait kostüm,dekor ve aksesuarlarla renklenen klip son dönemin en eğlenceli kliplerinden biri olmaya aday.

Gökhan Türkmen’e klip çekimlerinde profesyonel dansçılar ve ekip arkadaşları da  eşlik etti. Sanatçı  çekim boyunca sempatik tavırları ve kendine has dans figürleri ile  eğlenceli saatler geçirdi. 

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XT02H1ZPRS4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.