Gönen... `'VESİLE BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI `'!

Gönen... `'VESİLE BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI `'!

"Vesile adlı single çalışması ile dikkat çeken Gönen Müzkram Dergisi'nin Temmuz sayısı için samimi açıklamalarda bulundu.

İlk albümünüz ''Hayal Bile Edemezsin'' in ardından ''Vesile'' isimli single çalışması ile yeniden müzikseverlerle buluştunuz..Önceki albümünüze yeni klipler çekmek yerine neden yeni bir single prodüksiyonu ile dinleyici ile buluşmayı tercih ettiniz?Biraz ''Vesile''yi dinleyebilir miyiz sizden?

Albümden bir şarkıya klip çekme düşüncemiz ve çalışmamız olmasına rağmen, sevgili Soner Sarıkabadayı 'dan gelen "Vesile" beni oldukça heyecanlandırdı. "Neden olmasın?" diyerek, yepyeni bir imajla, yeni fotoğraflarla ve yepyeni bir enerjiyle yazı karşılamak istedik. Her şeyden önce Vesile'ye çok inandık. Şimdiye kadar şarkının gerçekten beğenildiğini görmek de, doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor.

Albüm Ossi Müzik etiketi ile müzik marketlerde..Önceki prodüksiyon firmanız DMC'den ayrılmışsınız..Yeni firmanız ve ekibinizle ilgili neler söylemek istersiniz? Söz konusu ekipte Hakan Eren gibi çok önemli bir isim dikkati çekiyor.

Öncelikle Hakan Eren gibi bir müzik adamıyla birlikte çalışmaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Kendisinin bana olan inancı ve desteği oldukça fazla. Ayrıca, her zaman sanatçısının yanında olan bir yapımcı. Bu anlamda artık önüme bakıyorum. Geçmişe dönüp baktığımda da, DMC'ye teşekkür edemiyorum.

''Vesile'' kısa sürede dinleyici yakalayabilen bir şarkı..Özellikle radyo playlistlerinden bunu anlayabiliyoruz..''Vesile''ye yönelik planlarınız neler?

Vesile özellikle sözleri itibarı ile çok güçlü ve pozitif bir şarkı. Her satırında ayrı ve çok derin anlamlar taşısa da, aslında içinde çok eğlenceli öğeler de var. Dinleyiciyi kısa sürede yakalamasının sebebi de bu. Klibe gelince, sizler bu satırları okurken muhtemelen klip ekranlarda yayınlanmaya başlamış olacak. Emir Khalilzadeh yönetmenliğindeki klibi geçtiğimiz günlerde çektik. Klip şu anda kurgu aşamasında. Klipte de emeği geçen başta Stil Danışmanlığımızı yapan Oya Tören olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

İlk albüm sonrası Best Fm'de radyo programcısı kimliğinizle de dinleme fırsatı bulduk sizi..Bu projeye nasıl dahil oldunuz?Çok önemli bir radyoda geniş kitlelerle buluşuyorsunuz..

Bu projeye Best FM'de konuk olduğum bir programda canlı şarkılar söylemem sonucu dahil oldum. Zaten daha önceden başka isimlerle bu tarz programlar yapmış olan Best FM yönetimi bu konuya çok sıcak baktı. Kendilerine ve sıcacık bir aile ortamıyla beni karşılayan ve bana gönülden destek olan tüm Best FM çalışanlarına çok teşekkür etmek istiyorum. Dinleyicilerden de gelen yoğun mesajlar ve güzel tepkiler ise doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu işi gerçekten çok sevdiğimi söylemeliyim.

Sahne çalışmalarınız da yoğunlaşacaktır yaz sezonuyla birlikte..Müzik severlerle buluşacağınız mekanlar , şehirler belirlendi mi? Takipçilerinize Hayat Müzik aracılığıyla duyurmuş olalım..

Evet aynen öyle. Okuyucularımız ne zaman nerede olduğumu resmi sitem www.gonenonline.com ve Best Fm blog sayfam http://gonen.bestfm.com.tr adresinden öğrenebilirler.

''KARİYERİME DEĞER KATACAK PROJELERİN İÇİNDE YER ALMAK İSTİYORUM''

Müzik çalışmaları dışında, dizi ya da bir film prodüksiyonunda yer almak gibi bir düşünceniz var mı?Örneklerini çok gördüğümüz bir durumdur bu.Şarkıcı kimliği ile benimsediğimiz birçok isim oyunculukta da başarısını ispat edip,kendini bu anlamda da kabullendirebiliyor.

Bu konuda gelen teklifler var ama sadece yapmış olmak için bir şeyi yapmak istemiyorum. Kariyerime artı değer katacak projelerin içinde yer almak istiyorum. Ayrıca da her zaman söylediğim gibi önce müzik!

''HER ZAMAN BİRKAÇ ADIM ÖTESİNİ DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM ''

''Vesile'' ile müzikal yolculuğunuza devam ederken,bundan sonraki planlar,projeler kafanızda şekillenmeye başlamıştır..Bu single çalışmasını kış aylarında hazırlanacak bir albümün habercisi olarak değerlendirebilir miyiz?

Elbette, her zaman birkaç adım ötesini düşünmek zorundayım. Çoktan yeni projenin hazırlıklarına başladık bile. Şartların en uygun olduğu dönemde bir sonraki çalışmamız da piyasadaki yerini alacaktır.

Yurt dışı eğitimli bir mühendissiniz aslında..Türkiye'ye dönüş hikayenizi merak ediyorum.Dönüşünüzün sebebi Türkçe müzik icra etmek ve paylaşmak mı?

Evet, bana tüm kattıkları ve alıp götürdükleriyle, hayatımın neredeyse üçte birini geçirdiğim bir Amerika dönemim var. Ülkemden, ailemden uzak kaldığım ve hayatın zorluklarını daha iyi anladığım bir dönem. Dönüşümün ise birden fazla sebepleri var. Evet, müzik bunlardan biri. Diğerlerini ise zaman gösterecek : )

''BAZEN TV'DE GÖRDÜĞÜM İŞLERE,İNSANLARA İNANAMIYORUM''

Yurt dışı müzik piyasası ile ülkemizi kıyaslarsak nasıl bir farklılıktan bahsedebiliriz?Sektörün işleyişi ve sistemi hakkında genel bir değerlendirme yapar mısınız?

Dünyanın diğer bölgelerini bilmiyorum ama Amerika'da tabii ki kusursuza yakın bir sistem var. Türkiye'de ise müthiş bir kirlilik söz konusu. Bazen TV'de gördüğüm işlere ya da insanlara inanamıyorum. Bu insanları kim dolduruyor, kim inandırıyor bilmiyorum ama hem kendilerine hem bu piyasada adam gibi işler yapmak için türlü zorluklar çeken insanlara yazık ediyorlar. Dinleyici de bıkmış durumda, onların gözünde en kısa tabirle, kurunun yanında yaş da yanıyor. Bırakın başka şarkıları, kendi şarkılarını bile canlı okuyamayan şarkıcılar var bu ülkede. Herkes şarkı söylesin, bu çok güzel bir şey, ama bazıları sadece evinde söylesin.Bunları söylerken de, beni yeni tanıyanlar için, yaklaşık 10 yıldır canlı sahne programı yaptığımı, Best FM de dinleyicilerimizden gelen istekleri radyoda canlı seslendirdiğimi ve yine uzun yıllardır Klasik Türk Müziğinin en ağır eserlerini önemli konserlerde icra etmekte olduğumu belirtmek istiyorum. Yani boşuna konuşmuyorum : )

Bu keyifli röportaj için teşekkür ediyoruz..Son olarak Hayat Müzik takipçilerine neler söylemek istersiniz?

Yeni projelerde ve ropörtajlarda yine buluşmak dileğiyle, herkese sevgiler.

Röportaj:Ahmet Erten/Müzikram/Hayat Müzik/2009

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.