Google Asistan... NELER YAPABİLİR, BİR BAKIN!

Google Asistan... NELER YAPABİLİR, BİR BAKIN!

Google Asistan hayatımız girdiğinde beri birçok konu ile gündeme geldi. Son yapılan açıklamalar ile daha da gelişeceği ortaya çıkan Google Asistan, şu anda bile oldukça kullanışlı.

Biz de bu videoda Google Asistan ile neler yapılabilir ve hayatımıza nasıl etki ettirebiliriz sorusunun cevabına baktık!

Hayat kolaylaştıran Google Asistan soruları!

Google Asistan bir süredir Tükçe olarak karşımızda ve tüm Android telefonlarda kullanılabilir durumda.

Milyonlarca kullanıcının ulaşabildiği kişisel asistan, bizlere birçok hizmet sunuyor.

Telefonumuzda yaptığımız işleri kolaylaştırmanın yanı sıra, günlük hayattaki işlerimizi de kolaylaştıran Google Asistan ile neler yapılabilir, kullanımı ile hayatımıza nasıl etki edebilir buna videoda yakından bakıyoruz!

Google Asistan farklı özellikleri ile karşımızda!

Neredeyse tüm akıllı telefon kullanıcıları Google Asistan’ı duydu hatta kulandı. Apple‘ın kişisel asistanı Siri ile ciddi rakip olan Asistan, yapabildiği farklı özelliklerle karşımızda ve bu özellikleri hayatımızı daha da kolaylaştırmak üzere.

Telefonun içerisindeki farklı işlemlerde, oldukça hızlı bir işlem vaad eden Asistan, günlük hayattaki işlemlerimizde de bilgi alırken Google sayesinde çok hızlı bir şekilde bilgilendirme yapabiliyor.

Google Asistan, her şeyi cevaplayabilir mi?

Google’dan aldığı güç sayesinde neredeyse tüm sorulara cevap veren Google Asistan, bazı sorularda da hiç beklenmedik cevaplar verebiliyor.

Sizin için önemli olan bir işe, soruya veya işleme farklı öneriler sunan asistan, kullanımı alışkanlık haline getirilmesi durumunda gerçekten hızlı bir aracı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.