Google Asistan... TÜRKÇE ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!..

Google Asistan... TÜRKÇE ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU!..

Google‘ın yetenekleriyle kendine hayran bırakan akıllı asistanı, uzun bir süredir ülkemiz için yerelleştiriliyordu.

Türkiye’deki milyonlarca Android telefon sahibinin merakla beklediği Türkçe Google Asistan, ne zaman Türkiye’de herkes tarafından kullanılabilir olacak?

Türkçe Google Asistan çıkış tarihi belli oldu

Yapılan son geliştirmelerle birlikle sadece bir yapay zeka değil, adeta kişisel asistana dönüşen Google Asistan, gerçekten de isminin hakkını veriyor.

Kişisel asistanınız gibi çalışan Google Asistan, sizin yerinize randevu alabilir, tüm işlerinizi düzenleyebilir ve en önemlisi belli ölçüde doğaçlama yapabilir.

Türkçe Google Asistan için yürütülen çalışmalarda sona gelindi.

Daha önceden de paylaşmış olduğumuz özel haber ile birlikte, söz konusu asistan üzerinde yapılan çalışmalar sırasında sorulan soruları sizlere aktarmıştık.

Google Asistan tüm akıllı telefon kullanıcıları için sunulacak!

Güncellendi: Yetkililerden almış olduğumuz bilgilere göre Google Asistan, 15 Aralık’ta Türkiye’deki her kullanıcıya açılmış olacak.

Ocak ayında ise iOS kullanıcıları için kullanım sunulacak olan Google Asistan‘ın 300 farklı yeteneğinin 250’sini ülkemizde kullanabileceğiz.

Tüm bunların haricinde ise Google Türkiye yetkililerince aktarılan bilgiler doğrultusunda, Türkçe asistanın iOS kullanıcıları için de kullanılabileceği müjdelendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.