Google Fotoğraflar... GÜNCELLENDİ!..

Google Fotoğraflar... GÜNCELLENDİ!..

Geçen hafta aldığı güncellemeyle Materyal Tasarım anlayışına kavuşan Google Fotoğraflar bu kez Android için güncelleme aldı.

Google, yayınladığı son güncelleme ile birlikte Fotoğraflar’a katlanabilir ekran desteği ve yedeklenmemiş fotoğraflarla ilgili yeni bir özellik ekledi. Böylelikle, Google Fotoğraflar Android için bir kez daha güncellenmiş oldu.

Hedef daha iyi bir kullanıcı deneyimi!

Google, Fotoğraflar uygulamasına getirdiği son güncelleme ile birlikte uygulamaya katlanabilir ekran desteği ve yedeklenmemiş fotoğrafları daha rahat görmenize olanak sağlayacak yeni bir arayüz ekledi.

Google Fotoğraflar sürüm notu ise şöyle:

“Fotoğraf ve videolarınızdan hangilerinin henüz yedeklenmediğini görmenize, yedeklenecek öğeleri proaktif bir şekilde seçmenize yardımcı olacak yeni bir galeri görünümü kullanıma sunuldu.

Ayrıca, Google Fotoğraflar‘ı katlanabilir cihazlarla uyumlu hale getirecek çeşitli iyileştirmeler yapıldı.”

İlk özellik olan yedeklenmemiş fotoğraflar özelliği şirketin iOS uygulamasında bir süredir kullanılıyordu. Bu güncelleme ile birlikte özellik Android cihazlara da gelmiş oldu.

İkinci ve önemli güncelleme ise uygulamaya katlanabilir ekran desteği kazandırıyor.

Samsung Galaxy Fold’un Amerika Birleşik Devletleri’nde haftaya satışa sunulmasından önce gelen bu güncelleme Google’ın elini hızlı tuttuğunu ve şirketin katlanabilir telefonlara önem vereceğini gösteriyor.

Google Fotoğraflar’ın son sürümü şu an Android kullanıcıları için Play Store üzerinden indirilebilir durumda.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.