Google Play Store... ARTIK GÜNCELLEMELER İÇİN BEKLETMEK YOK!..

Google Play Store... ARTIK GÜNCELLEMELER İÇİN BEKLETMEK YOK!..

Google I/O 2019 geliştiriciler konferasının başlamasına bir aydan daha kısa süre kaldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda geliştiriciler konferansı yaklaştıkça, Google’ın özellikle Android‘de planladığı değişikliklerden bazıları ortaya çıkmaya başladı.

7 Mayıs tarihinde Pixel 3a ve Pixel 3a XL modellerini tanıtacak olan Google‘ın, sistem güncellemelerini Android Q sürümü ile birlikte Google Play Store‘a taşımak için testlere başladığını geçtiğimiz günlerde sizlere duyurmuştuk.

Google Play Store artık uygulamalar için bekletmeyecek!

Bazı kullanıcılar Play Store‘da uygulamaları güncellerken sırayla indirme yapılmasından rahatsız olduğunu uzun süredir dile getiriyordu. Android Police tarafından paylaşılan görsellere göre nihayet bu konuya çözüm bulunuyor.

Google Play Store artık uygulamalar için bekletmeyecek!

iPhone modellerindeki App Store ile benzer şekilde artık birden fazla uygulama güncellemesini aynı anda indirebileceksiniz. Şu anda kısıtlı bir kitleye sunularak test edilen bu özelliğin ne zaman genele açılacağını bilmiyoruz.

Ancak, temelde basit bir değişiklik olduğu için uzun sürmeyeceğini düşünüyoruz. Buna ek olarak ilerleyen günlerde Google Play Store‘un tasarımında değişikliğe gidileceğini hatırlatmak isteriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.