Google... SON 30 GÜN İÇİNDE EN ÇOK HANGİ KELİMELERİ ARADIK?..

Google... SON 30 GÜN İÇİNDE EN ÇOK HANGİ KELİMELERİ ARADIK?..

Milyonlarca vatandaş her gün birkaç defa internet tarayıcılarına girip sorular sormaktadır. Bazı vatandaşlar bilmediklerini öğrenmek bazıları ise gündemi sıcağı sıcağına takip etmek için internet tarayıcılarına bir şeyler yazmakta.

Dünyada bu sebeplerle insanların en çok kullandığı platform olan Google Türkiye’de de kullanım oranı olarak ilk sırayı alıyor. Vatandaşlar ise internetten sağlamak istedikleri her şeyi öncelikle Google yazıyorlar. 

Her ay verilerin incelenebilmesi ve günlük hesaplanabilen Google veri analizleri ile vatandaşların son 30 gün içinde en çok hangi kelimeleri yazdığı bu ay da belirli oldu.

8 Ocak ile 18 Şubat tarihleri arasında Google verilerine bakıldığında şu kelimeler en çok aranan kelimeler olarak dikkat çekmektedir. Bu analiz ve sıralamaya göre en çok aranan kelimeler şu şekilde;

Uğur Polat jokey, MEB, Abdülhamid, Ümit Öztürk, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Moliere, EBA, İŞKUR, ePttAVM, Ozan Arif, Sevgiliye güzel sözler, Benzine zam, Müge Anlı, Netflix, Sevgililer Günü, Rashad Muhammed, Katerina Dalaka, Survivor Türkiye Yunanistan.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.