Google'ın İçine Gizlenmiş... EĞLENCELİ MİNİK OYUNLAR!

Google'ın İçine Gizlenmiş... EĞLENCELİ MİNİK OYUNLAR!

Google'ın İçine Gizlenmiş Bu Eğlenceli Minik Oyunları Farketmiş miydiniz?

 

Google kullanıcılarına sunduğu, işimizi kolaylaştıran birçok uygulaması mevcut. Ayrıca kullanıcılarına sunduğu bir o kadar da minik oyun varmış.

Üstelik bu oyunlar arasında Pacman, Snake, Solitaire, Tic Tac Toe gibi efsane oyunlar var. İsmlerini Google'da aratarak oyunlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

1. Runner Dino

 

2. Atari Breakout

 
 
Atari Breakout
 

Bu oyunu bilmeyen yoktur. Oynamak için 'Atari Breakout' yazmanız yeterli. 

Ya da böyle buyrun.

 

3. Google Basketbol

 
 
Google Basketbol
 

Google Basketbol aslında, Google'ın 2012 Yaz Olimpiyatları için tasarladığı 4 günlük bir oyundu. Fakat bu süre içinde 1 milyardan fazla oynandığı için hala oynanabiliyor. Oyunu oynamak için 'Google Basketbol' yazmanız gerekiyor. 

Google Basketbol

4. Zerg Rush

 
 
Zerg Rush
 

Bu oyun diğerlerinden biraz farklı. Arama kısmına Zerg Rush yazdığınızda ekrana '0'lar inmeye başlayacak. Bu sıfırları, onlar arama sonuçlarını yok etmeden üzerilerine tıklayarak yok etmeniz gerekiyor. Oyunu oynamak için.

5. Google Earth Flight Simulator

 
Google Earth Flight Simulator
 

Bu oyunlar arasında belki de en etkileyici olanı bu uçuş simülatörü. Bu oyunda 20'den fazla uçaktan birini seçerek, gerçek dünya manzaralarının üzerinde uçuş yapabiliyorsunuz. Oyun gerçekten merak uyandırıyor biliyoruz. Oyunu bir an önce oynamak için Google Earth Flight Simulator.

6. Smarty Pins

 
 
Smarty Pins
 

Smarty Pins, oldukça eğlenceli bir genel kültür oyunu. Bu oyunda size "Pisa Kulesi nerededir?" , "Ünlü yönetmen Tim Burton nerede doğmuştur?" gibi sorular soruluyor, sordukları yeri ekrandaki dünya haritasından işaretlemeniz isteniyor.

Doğru cevap ile sizin işaretlediğiniz yer arasındaki mesafe ne kadar kısaysa o kadar başarılı oluyorsunuz. Oldukçe keyifli bu oyunu oynamak için Smarty Pins.

7. Solitaire

 
 
Solitaire
 
 

Hepimizin aşina olduğu bu oyunu açıklamamıza gerek yok herhalde. O yüzden oynamak isteyenler için Solitaire.

8. Tic Tac Toe

 
 
Tic Tac Toe
Aşina olduğumuz bir oyunla devam edelim. Bu eğlenceli minik oyunu da istediğiniz zaman Google'a Tic Tac Toe yazarak oynayabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.