Görevimiz Komedi... ADIM ADIM FİNALE!

Görevimiz Komedi... ADIM ADIM FİNALE!

Sunuculuğunu Serhat Kılıç’ın yaptığı, komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 6. Bölümü ile 11 Mayıs Çarşamba saat 22:00’da FOX ekranlarında!

Kabına sığmayan yarışma programı “Görevimiz Komedi’de kısa filmlerin çekileceği 2. tur öncesi ‘Büyük Eleme’ haftası yaşanacak. Sahne performansları sonrasında takım liderlerinin beğenisini kazanarak takıma girmeyi başaran yarışmacılar arasından önce 7, sonra final takımına girecek 5’er kişi seçilecek.

Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, Yapı Kredi Play’in katkılarıyla 11 Mayıs Çarşamba akşamı 6. bölümü ile FOX ekranlarında olacak.

‘Büyük Eleme’nin yaşanacağı bölüm, takım liderlerinin ses tiyatrosunda seçtiği 7’şer kişiyi sahneye taşıması ile başlayacak. ‘Görevimiz Komedi Takım Çalışmaları’ kapsamında 2 haftadır sıkı bir çalışmadan geçen 42 yarışmacı bir kez daha sahnede hünerlerini sergileyecek.

Finale 5’er Kişilik Ekipler Kalıyor

Türkiye’nin yeni komedi yüzü olmak isteyen yeteneklere kariyerlerinde ilk adım fırsatı sunan ‘Görevimiz Komedi’de, bu Çarşamba oyuncu olmanın zorlukları ile karşı karşıya yarışmacılar.

Ses antrenmanlarından spor egzersizlerine, hızlı refleks verme alıştırmalarından sosyalleşmeye hemen her alanda sıkı eğitimlerden geçen komedi oyuncusu adayları, final takımlarının belirleneceği son eleme stresini yaşayacak.

6. Bölüm için stüdyoya sadece 7 yarışmacısını götürebilen takım liderleri, aralarından seçim yapabilmek için bir kez daha skeçlerini izleyecek. 5’er kişilik final takımına kalabilmek adına tüm yeteneklerini sergileyecek yarışmacılar için eleme sahnede gerçekleşecek.

Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği, sunuculuğunu Serhat Kılıç’ın yaptığı, komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 6. Bölümü ile 11 Mayıs Çarşamba saat 22:00’da FOX ekranlarında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.