Görevimiz Komedi... BÜYÜK FİNALE SON 3 ADIM!

Görevimiz Komedi... BÜYÜK FİNALE SON 3 ADIM!

Sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı, ‘Görevimiz Komedi’, 10. Bölümü ile 11 Haziran Cumartesi, saat 22:00’da FOX ekranlarında!

Cumartesi akşamları kahkahanın adresi ‘Görevimiz Komedi’nin yarışmacıları, büyük finale son 3 adım kala, 10. bölüm için hazırlıklarını tamamladı.

Finale ulaşmak için puan toplayacakları dördüncü komedi filmlerini çeken yarışmacıların bu haftaki konusu ‘televizyon dünyası’.

10. bölümün sürprizi ise, konuya uygun olarak, ‘televizyon dünyası’ndan iki isim: Murat Cemcir ve Ahmet Kural…

Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’ Yapı Kredi Play’in katkılarıyla 11 Haziran Cumartesi akşamı 10. bölümü ile FOX ekranlarında olacak.

Dinamik yapısı ve yenilikleri ile ilgiyi yüksek tutan Görevimiz Komedi’de 2. tur devam ediyor. 6 hafta boyunca farklı konu başlıklarında komedi filmlerinin çekileceği 2. turda, bu haftanın konusu ‘televizyon dünyası’.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in Destekleri Sürüyor

Kabına sığamayan yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, yarışmacılarını birincilik ödülü olan sinema filmine hazırlamaya devam ediyor.

6 hafta boyunca, ekip liderlerinin (Asuman Dabak, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde, Burak Satıbol, Açelya Topaloğlu ve Rasim Öztekin) de destekleriyle çekilen filmler, yarışmacılara sinema sektörünün inceliklerini öğrenme fırsatı sunuyor.

Her çektikleri film ile yeni deneyimler kazanan yarışmacılar takım liderleri ve oyuncu koçlarının yanı sıra sektördeki önemli isimlerle de tanışma ve çalışma imkanı elde ediyor.

Daha önce 7. bölümde Burak Satıbol’un takımına seslendirme desteği veren Ahmet Kural ve Murat Cemcir, 10. bölümde de sürpriz bir video ile ‘Görevimiz Komedi’ye katkılarını sürdürüyor.

Finale kalacak takımda olmak için tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar bu hafta da izleyicileri için ‘televizyon dünyası’nı yorumlayacak. 

6 hafta boyunca sürecek 2. turda, takım liderleri her bölümde rakip takım filmlerine puanlar veriyor. 6 filmiyle en fazla puanı toplayan takım 13. final bölümüne kalacak.

Türkiye’nin yeni komedi oyuncusunun belirleneceği 13. bölümde ise, kazanan takımın yarışmacılarının kendi aralarındaki çekişmesi, sonucu belirleyecek.

Oldukça çekişmeli geçen 2. turda birincilik yine el değiştirdi ve Asuman Dabak’a geçti.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.