Görevimiz Komedi... BÜYÜK FİNALE SON ADIM!

Görevimiz Komedi... BÜYÜK FİNALE SON ADIM!

Sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 12. bölümü ile 25 Haziran Cumartesi, saat 21:45’te FOX ekranlarında!

Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’de, büyük finale bir adım kala heyecan doruğa çıkıyor.

Takımların çektiği son filmlerin izleneceği ve son oylamanın yapılacağı 25 Haziran akşamı ‘Büyük Final’e kalacak takım açıklanacak!

Cumartesi akşamları kahkahanın adresi ‘Görevimiz Komedi’ Yapı Kredi Play’in katkılarıyla, 25 Haziran Cumartesi akşamı 12. bölümü ile FOX ekranlarında olacak.

Dinamik yapısı ve yenilikleri ile ilgiyi yüksek tutan Görevimiz Komedi’de 2. turun sonuna geliniyor. 6 hafta boyunca farklı konu başlıklarında komedi filmlerinin çekildiği 2. turda, cumartesi akşamı son filmler izlenecek.

Bu haftanın filmlerine yönelik son oylama ile beraber, 6 haftanın toplam puanı, 13. ‘büyük final’ bölümüne kalacak takımı belirleyecek.

 Büyük Ödül ‘Çalgı Çengi İkimiz’de Oynama Fırsatı

Her çektikleri film ile yeni deneyimler kazanan ve sektöre dair önemli fırsatlar elde eden yarışmacılar, büyük final için oldukça heyecanlı.

13. hafta gerçekleşecek ‘Büyük Final’de birincinin ödülü: Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi ‘Çalgı Çengi İkimiz’de oynama fırsatı olacak.

 Ayhan Taş’ın Katkısı Merak Konusu

Kabına sığamayan yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, yarışmacılarını ve izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor. Ozan Doğulu, Ahmet Kural, Murat Cemcir gibi oyuncu ve müzisyenlerin katkılarıyla renklenen 2. turda bu haftanın sürprizi ise Ayhan Taş. Tiyatro ve TV’de hayat verdiği tiplemeler ile oldukça dikkat çeken Ayhan Taş’la çalışan yarışmacılar, sektörde önemli bir başka isimle tanışma ve çalışma imkanı elde etti.

 Finale kalacak takımda olmak için kılıktan kılığa giren yarışmacılar bu hafta son performanslarını sergiliyor. 6 hafta süren 2. turda, takım liderleri her bölümde rakip takım filmlerine puanlar verdi.

6 filmiyle en fazla puanı toplayan takım 13. final bölümüne kalacak. Türkiye’nin yeni komedi oyuncusunun belirleneceği 13. bölümde ise, kazanan takımın yarışmacılarının kendi aralarındaki çekişmesi, sonucu belirleyecek.

Oldukça çekişmeli geçen 5 haftada, birincilik 19 puan toplamış olan Bülent Emrah Parlak’ın takımında.

 Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği, sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 12. bölümü ile 25 Haziran Cumartesi, saat 21:45’te FOX ekranlarında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.