Görevimiz Komedi... SEÇİM SÜRECİ DEVAM EDİYOR!

Görevimiz Komedi... SEÇİM SÜRECİ DEVAM EDİYOR!

Yapımcılığını Don Kişot Yapım’ın üstlendiği ‘Görevimiz Komedi’, 2. Bölümü ile 30 Mart Çarşamba saat 20:00’da FOX ekranlarında olacak.

İlk bölümüyle ilgi çeken yarışma programı “Görevimiz Komedi”, 30 Mart Çarşamba akşamı FOX’ta yayınlanacak ikinci bölümüyle güldürmeye ve elemeye devam edecek!

Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği yeni yarışma programının sunuculuğunu ise Serhat Kılıç yapıyor.

Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yeni yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’ 23 Mart Çarşamba akşamı, ilk bölümü ile FOX ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Takım liderlerinden oyuncu koçlarına, sunucusundan yarışmacılarına ilk bölümden kalitesini ortaya koyan Görevimiz Komedi’nin ikinci bölümünde seçmeler devam edecek.

Türkiye’nin yeni komedi yüzü olmak isteyen yeteneklere kariyerlerinde zirveye giden bir fırsat sunmayı; bunu yaparken de eğlenmeyi ve eğlendirmeyi hedefleyen yeni yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’ de takım liderlerinin zorlu görevi devam ediyor.

İlk bölüm itibariyle takımlarını oluşturmaya başlayan liderler bir yandan beğendiği yarışmacıyı diğer liderlere kaptırmamak bir yandan da ileriki bölümlerde gelecek yetenekleri kaçırmamak adına takımında boşluk bırakmaya çalışıyor.

Performansını beğendiği komedyen adaylarını takımına katmak için elindeki butona en hızlı basan üye olmak zorunda olan kaptanlar, zaman zaman saniyeler ile kaybetmenin hüznünü de yaşıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.