Görevimiz Komedi... TÜRKİYE’NİN YENİ KOMEDİ YILDIZI LADİN AVŞAR!

Görevimiz Komedi... TÜRKİYE’NİN YENİ KOMEDİ YILDIZI LADİN AVŞAR!

Ekranların tek komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’de Türkiye’nin yeni komedi yıldızı belirlendi.

 Binlerce yarışmacıyı geride bırakan, sevilen oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın favori 5’lisinin içine giren, 2.turda çektikleri 6 filmle kılıktan kılığa giren Ladin Avşar gecenin yıldızı oldu.

 2 Temmuz Cumartesi akşamı, Bülent Emrah Parlak’ın takımından Ladin Avşar hem Türkiye’nin yeni komedi yıldızı seçildi hem de büyük ödül olan ‘Çalgı Çengi İkimiz’de oynamaya hak kazandı.

 Yapı Kredi Play’in katkılarıyla Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’nin dün akşamki 13. bölümünde büyük final yaşandı. 2. turda 6 hafta boyunca çektikleri komedi filmleri ile 22 puan toplayan Bülent Emrah Parlak’ın takımı büyük finale gitmeye hak kazanmıştı.

13. ‘Büyük Final’ bölümünde sevilen oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın yarışmacıları Hilmi Deler, Ladin Avşar, Soner Türker, Nagihan Yıldız ve Özgür Eraslan Türkiye’nin yeni komedi yıldızı olmak için oylandı.

Takım liderleri ve takım koçlarının yanı sıra diğer yarışmacılardan ve twitter aracılığıyla izleyicilerden alınan oyların toplamında, oyunculuk üzerine yüksek lisansı bulunan Ladin Avşar ipi göğüsleyen isim oldu.

 Büyük Ödül ‘Çalgı Çengi İkimiz’de Oynama Fırsatı

Kısa sürede 6 komedi filmi çekmenin deneyimi yaşayan ve sektöre dair çok önemli isimlerle tanışıp çok önemli fırsatlar elde eden Ladin Avşar, büyük ödül için oldukça heyecanlı.

Türkiye’nin yeni komedi yıldızı Ladin Avşar’ın ödülü Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın daha önce stüdyoya gelip anlattığı yeni sinema filmi ‘Çalgı Çengi İkimiz’.

Program boyunca zarafetiyle ve yetenekleriyle göz doldurmuş olan Ladin Avşar’ın, tiyatro performanslarının yanı sıra TV dizisi oyunculuğu deneyimi de var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.