‘Görevimiz Komedi’... TÜRKİYE’NİN YENİ YILDIZI BELLİ OLUYOR!

‘Görevimiz Komedi’... TÜRKİYE’NİN YENİ YILDIZI BELLİ OLUYOR!

‘Görevimiz Komedi’, 13. final bölümü ile 2 Temmuz Cumartesi, saat 21.45’te FOX ekranlarında...

Ekranların tek komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’de, büyük final haftası. Binlerce yarışmacıyı geride bırakan, sevilen oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın favori 5’lisinin içine giren, 2.turda çektikleri 6 filmle kılıktan kılığa giren Hilmi Deler, Ladin Avşar, Soner Türker, Nagihan Yıldız ve Özgür Eraslan için son dönemeç. 2 Temmuz Cumartesi akşamı, Bülent Emrah Parlak’ın takımındaki 5 isimden biri Türkiye’nin yeni komedi yıldızı seçilecek.

Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’ Yapı Kredi Play’in katkılarıyla, 02 Temmuz Cumartesi akşamı 13. ‘Büyük Final’ bölümü ile FOX ekranlarında olacak.

Dinamik yapısı ve yenilikleri ile 13 hafta boyunca ilgiyi yüksek tutan Görevimiz Komedi’de merakla beklenen final bölümüne gelindi.

2. Turda çekilen 6 komedi filminde toplam 22 puan toplayan Bülent Emrah Parlak’ın takımı finale kaldı.  Bireysel performansları ile Bülent Emrah Parlak’ın dikkatini çeken, sevilen oyuncunun eğitimlerinden ve elemelerinden geçen Hilmi Deler, Ladin Avşar, Soner Türker, Nagihan Yıldız ve Özgür Eraslan bu hafta Türkiye’nin yeni komedi yıldızı seçilme konusunda oylanacak.

Büyük Ödül ‘Çalgı Çengi İkimiz’de Oynama Fırsatı

Kısa sürede 6 komedi filmi çekmenin deneyimi yaşayan ve sektöre dair önemli fırsatlar elde eden 5 yarışmacı, büyük final için oldukça heyecanlı.

2 Temmuz akşamı gerçekleşecek ‘Büyük Final’de birincinin ödülü: Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi ‘Çalgı Çengi İkimiz’de rol alma şansı.

Büyük ödül için yarışacak komedi oyuncusu adayları, takım liderleri ve takım koçlarının yanı sıra diğer yarışmacılardan ve twitter aracılığıyla izleyicilerden de oy alacaklar.

Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği, sunuculuğunu Ali İhsan Varol’un yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 13. final bölümü ile 2 Temmuz Cumartesi, saat 21.45’te FOX ekranlarında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.