Görevimiz Komedi... YENİ DEKORUYLA EKRANDA!

Görevimiz Komedi... YENİ DEKORUYLA EKRANDA!

Komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 3. Bölümü ile 20 Nisan Çarşamba saat 20:00’da FOX ekranlarında!

Kabına sığamayan yarışma programı “Görevimiz Komedi yeni ve iddialı set dekoruyla kaldığı yerden devam ediyor.

20 Nisan Çarşamba akşamı, saat 20.00'de FOX ekranlarına gelecek 3. bölümde, kahkahalar eksik olmayacak.

Teaser niteliğindeki ilk 2 bölümün ardından, yeni dekoru kısa sürede hazırlanan programda, takım liderlerinin en komiği ekiplerine katma ve en kuvvetli grubu oluşturma çabası devam ediyor.

 Edith Piaf’tan Chun-Li’ye Binbir Karakter Bu Bölümde…

Türkiye’nin yeni komedi yüzü olmak isteyen yeteneklere kariyerlerinde zirveye giden bir fırsat sunan ‘Görevimiz Komedi’ bu hafta yine her telden çalacak.

Zerrin Özer, Ebru Gündeş hatta Edith Piaf şarkıları da dinleyeceğiz bu hafta yarışmacılardan, kabadayı naraları da duyacağız. Evlenmek için sevgilisine oyun oynayanlara da güleceğiz, bankayı soymaya gelen hırsıza asılanlara da…

Görevimiz Komedi’de 3. bölümün kahkaha garantili sahnesi ise takım liderlerinden Burak Satıbol’un bir sumo güreşçisini canlandırdığı ve rakibi Chun Li ile dövüştüğü ‘Street Fighter’ skeci olacak.

Senelerdir beraber olan iki arkadaşın rakip olması sonucu göz yaşlarına hakim olamayan yarışmacı ise izleyicilerin gözlerini dolduracak.

Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği, sunuculuğunu Serhat Kılıç’ın yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 3. Bölümü ile 20 Nisan Çarşamba saat 20:00’da FOX ekranlarında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.