Gözde Kansu... SILA İLE KADİM DOSTLUĞUNU ANLATTI!

Gözde Kansu... SILA İLE KADİM DOSTLUĞUNU ANLATTI!

NTV Bambaşka Sohbetler'de, Ceyda Düvenci'nin haftanın ilk gününde konuğu Yalı Çapkını dizisindeki Gülgün Korhan rolüyle dikkat çeken Gözde Kansu oldu.

Gözde Kansu, Bambaşka Sohbetler'de Sıla Gençoğlu ile olan dostluğunu anlattı. Meğer Sıla ve Gözde Kansu, birlikte 3 şarkıya imza atmışlar. 

Gözde Kansu ve Sılanın 32 yıllık dostluğu Herkese nasip olmaz

Gözde Kansu, Bambaşka Sohbetler'de Sıla Gençoğlu'nun okul arkadaşı olduğunu da söyledi ve okul yıllarını şöyle anlattı: "Sıla okul arkadaşım.

Lise hayatımda insanlar ders dinlerken ben Sıla'dan yeni yaptığı şarkısını dinliyordum. Aynı zamanda sıra arkadaşım. Sonra birlikte İstanbul'a geldik. İstanbul'da 4 ev değiştirdik birlikte."

Birlikte şarkılar yaptılar

Başarılı oyuncu Gözde Kansu, Sıla'yla birlikte şarkılar yaptıklarını da Ceyda Düvenci'ye şu cümlelerle anlattı: "Konuşmadığımız Şeyler Var albümünün son şarkısı Zamanında, Dedem vefat ettiği zaman bir şeyler karalamıştım; telefonda konuşurken okuyunca onu, beraber karaladık; o albümüne girdi.

Son albümünde Abbas var, onu da Bodrum'da beraberce oturduğu pandemide bir akşamda birlikte karaladık, müziği açtı, üzerine okudu şarkıyı, hatta telefonumla kaydettim. İlk albümünde Özledim Onu şarkısı da Sıla ile bana ait" dedi. 

Gözde Kansu ve Sılanın 32 yıllık dostluğu Herkese nasip olmaz

11 YAŞINDA BAŞLAYAN DOSTLUK

Sıla Gençoğlu, sosyal medya hesabından 23 Ağustos 2020 tarihli paylaşım ile takipçilerini yıllar öncesine götürmüştü.

Gözde Kansu ve Sılanın 32 yıllık dostluğu Herkese nasip olmaz

Gözde Kansu ile nostaljik bir fotoğrafını yayınlayan sanatçı, "11 yaşımızdan beri her yaşımıza şahidiz. Hep de öyle olsun. 40 dediğin neçü hocam, zaten bu seneyi es geçiyoruz, seneye gireriz" mesajını yazmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.