Gripin... ÖNCE MUTFAKDA SONRA SAHNEDE ŞOV YAPTILAR !..

Gripin... ÖNCE MUTFAKDA SONRA SAHNEDE ŞOV YAPTILAR !..

Gripin üyeleri Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle İstinye'de bulunan bir AVM'de“Gripin Mutfakta” isimli sıra dışı bir performans gerçekleştirdi.

Önce mutfağa girerek kendi elleriyle nefis bir menü hazırlayan grup, ardından misafirleriyle birlikte yemek yedi ve devamında sahnede muhteşem bir akustik performans sergiledi. 

Gripin grubu, Hayat Bu Kapağın Altında desteğiyle İstinye Big Plate’de gerçekleştirdikleri Gripin Mutfakta performansıyla, müziğin dışında da övgüyü hak eden yetenekleri olduğunu kanıtladı.

Kariyerlerinde ilk kez böyle özel bir performans gerçekleştiren grup, önce Big Plate’in mutfağına girip geceye özel bir menü hazırladı. Gripin tarafından hazırlanan ve performansı izlemeye gelenlere sunulan yemekler konuklardan tam not alırken, Gripin de yemekte misafirlerine eşlik etti.

Grubun yemek sonrası sahnede gerçekleştirdiği özel akustik performans da bir anlamda ziyafetin kapanışını yaptı. Mutfak Sanatları Akademisi’nden eğitim alan Gripin solisti Birol Namoğlu ve ona eşlik eden grup üyeleri, ziyaretçilere alışılmadık ve samimi bir gece armağan etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.