Gülben Ergen... "DANSÇI KIZLARI MI ARAŞTIRACAĞIM?"

Gülben Ergen... "DANSÇI KIZLARI MI ARAŞTIRACAĞIM?"

Evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Gülben Ergen, "Kendime olan güvenimden dolayı aldatılma korkusu yaşamıyorum" diyor.

Asla aldatılma korkusu yaşamıyorum

Evliliğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunan Gülben Ergen, "Kendime olan güvenimden dolayı aldatılma korkusu yaşamıyorum" diyor ve ekliyor: Eğer aldatılırsam susmam. 'Çocuklarım var, ailem var' deyip evliliğimi sürdürmem. Hemen çeker giderim. Çünkü kırılmış bir evlilik asla sürdürülemez

Dansçı kızları mı araştıracağım!

Hiç "Mustafa için yazılıp çiziliyor, onu bir araştırayım" dediğiniz olmadı mı?

Benim çevremle Mustafa'nın çevresi arasında ciddi farklar var. Dansçı kızlarla dedikodu çıkarmaları, beklenen bir şeydi. Hiç de kalkıp araştıramazdım, yok daha neler? Gösterilerde izlediğim, provalarda "Kolay gelsin" dediğim, turnelerde gırgır yaptığım dansçıları araştırmayı bir an bile düşünmedim.

Aldatılsanız, görmezden gelip, "Çocuğum, ailem" deyip mutluluğunuz hatırına susar mısınız?

Niye susayım ki? Ayaklarımın üzerinde durabilen bir anneyim, kırılan evlilikler devam etmez. Hele çocuk için denenen uzatmalar fazla uzun sürmez. Evlilik iki kişi arasında yaşanan bir şey. Mutluluk olmaz ki aldatılınca. Mutluluğun hatırı nasıl olsun? Çocukların her zaman sağlıklı ortamlarda büyümesinden yanayım.

Özgüvenim çok üst düzeyde

Mustafa Erdoğan'la evlendikten sonra bir 'Erdoğan ailesine gelin gitmek' meselesi konuşulmaya başlandı. Nedir Erdoğan ailesinin sırrı?

Ergen'lerden kız almak konuşulmadıysa, atlanmış önemli bir detaydır. Ne alakası var? Anlaştık, evlendik. Soyadları meselesini hiç anlamam ve gereksiz bulurum. "Çocuğun göbek bağını acaba nereye gömdüler?" gibi bir konu. Biz kocaman bir aileyiz. Sadece isimlerimiz var günlük hayatın içinde. Soyadlarımız sahnede, resmi evraklarda devrede.

KARŞIMDAKİNE DE GÜVENİYORUM

Mustafa Bey'in hayatında birisi olduğu yazılıp çizildi ama siz bunlara hep gülerek cevap verdiniz. Bu kendinize olan ciddi bir özgüven midir, yoksa karşınızdaki insana olan inancınızdan mı?

Her ikisi birden diyebiliriz. Karşımdaki insana güvenim olmasa nasıl gülüp dalga geçebilirdim ki bu konuda? İçim rahat olmasa mümkün mü bu rahatlık? İçim çok rahat bu konuda. Ayrıca benim gereksiz bir özgüvenim de vardır.

Dördüncü çocuk istemiyorum

Atlas'ın doğumuyla beş kişilik bir aile oldunuz. Bu durum neler hissettiriyor size?

Çoşku, şenlik, feci yorgunluk, sürekli fedakarlık, kahkaha ve emek...

BOŞ DURMUYORUM

Bir çocuk daha yapmayı düşünüyor musunuz?

Bu sorunun bana sorulduğuna gerçekten inanamıyorum. Yakıştırıyorsunuz sanırım. Vatana, millete faydası olacak, aslanlar gibi yetişmiş, eğitim almış düzgün adamlar yetiştirebilmek kolay değil. Dördüncüyü düşünmüyorum

Bebeklerle birlikte işlerinizi ikinci plana attığınız ve sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp artık eskisi gibi üretken olmadığınız öne sürülüyor. Peki, öyle mi gerçekten?

Twitter; şahane yorumlar, fikirler ve eleştrilerle dolu. Evet ben de gördüm. "Çocuklar gülsün diye değil, dinleyicim gülsün diye yeni bir albüm yapsanız da dinlesek" diyordu biri. Şöhrete, mesleğe yatırımı 20 yıldır yaptım, son yıllarda kendimden başka insanlara faydam dokunduğunda iyi hissediyorum. Ne hissediyorsam da onu yaşayabilme özgürlüğüne sahibim artık ama mesleğim için, şarkılarım, sahnem, albümüm için de çalışıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.