Gülden Mutlu... İSTANBUL'DA İLK KONSER HEYECANI !..

Gülden Mutlu... İSTANBUL'DA İLK KONSER HEYECANI !..

Pop sanatçısı Gülden Mutlu, İstanbul’daki ilk konserini Jolly Joker İstanbul sahnesinde verdi.

Muhteşem performansı ve dans showlarıyla kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Gülden Mutlu’nun konserinde Çağan Irmak ile beraber düeti de hayranları tarafından büyük bir ilgi gördü. Söz ve bestesi kendisine ait "Soğuk Odalar" şarkısı ve sonrasında yayımladığı "Unutamam Dedin" single'ı ile büyük başarı elde eden Gülden Mutlu'nun ilk solo albümü "Sen Yokken Olanlar" Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

Stüdyo süreci dokuz ay süren "Sen Yokken Olanlar" albümünde yer alan tüm şarkıların söz ve bestesi Gülden Mutlu'ya ait...

Hikayesine şahit olduğu kişilerin yaşadıkları hisleri şarkılarıyla dile getiren Gülden Mutlu, dokunmadan sevmeye razı gelenlerin, olacaklara hazır kendini zamana teslim etmişlerin ve ikinci bir şansın varlığına inanları anlatıyor. Şarkılarında ki samimiyetin yaşanmışlıklarından geçtiğine inanıyor.

Albümün çıkış şarkısı olan "Yatsın Yanıma" yayınlandıktan kısa bir süre sonra listelerde üst sıraya yerleşti. Tüm dijital platformlarda en çok izlenen kliplerden biri oldu. 

Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Mutlu, kendi söylediği ve başkalarıyla paylaştığı besteleriyle hayatımızda yeni bir renk olan sanatçı Gülden Mutlu Jolly Joker sahnesinde albümündeki şarkıları hayranları ile birlikte seslendirdi.Gülden Mutlu’nun yakın aile dostlarınında katıldığı bu konserinde sanatçıyı son günlerin en popüler Prodüktörlerinden İstanbul Vatan Gazetesi ve E.D Organization müzik firmasının imtiyaz sahibi Estergon Karagöz’de izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.