Güldür Güldür Show... BU HAFTANN KONUĞU SİNAN ÖZEN!!

Güldür Güldür Show... BU HAFTANN KONUĞU SİNAN ÖZEN!!

Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show, birbirinden renkli ve eğlenceli skeçleriyle yine herkesi kahkahaya boğacak. Ünlüleri tanıyalım köşesine ise bu hafta Sinan Özen konuk oluyor.

Tam da Mesut’tan evlilik teklifi bekleyen Sinem’e en iyi ve en kötü arkadaşları Aysel ile Gülşen’den şok haber!

Mesut gerçekten de Sinem’den ayrılmak mı istiyor? İlişkisini tehlikede gören Sinem ilişkisini kurtarabilmek için hangi yollara başvuracak?

Bilal’in kaybolan ineği “sarıkız” dosyasına, Amerikan polisleri Şevkıl ve Haykıl atanırsa ne olur? Bilal, Şevkıl ve Haykıl'a derdini anlatabilecek mi? Kimler şüpheli, kimler masum? Amerikan polisleri Şevkıl ve Haykıl olayın gerçek yüzünü ortaya çıkarabilecek mi?

Sırlar Geçidi’nin bu haftaki konusu: “uzayda hayat var mı?”. Ufo Uzmanı Hayati Feza, Paranormalci İsmail Kaytan ve ünlü akademisyen Mesut hangi noktalarda uzlaşmaya varamayacaklar?

Eski çırak Fikri, berber dükkanın önüne Hair Designer açarsa İbrahim’in duruma tepkisi ne olur? Fikri’nin eski ustası İbrahim’e olan kininin sebebi ne?

Oscar ödüllü program ünlüleri tanıyalım da bu hafta konuk, Sinan Özen! 36 yaşında ideal Türk Genci seçilen Sinan Özen zor anlar yaşayacak!

Başta Mesut olmak üzere program konukları Mustafa, Bahadır Bey, Sen adam, Siz kız ve Şu bey bakalım hangi zor soruları ve yorumlarıyla Sinan Özen’i köşeye sıkıştıracaklar?

Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show'da.. “Güldür Güldür Show”, 14 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de! 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.