GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW DALYA DİYOR!

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW DALYA DİYOR!

“Güldür Güldür Show”, 100. bölümü ile 11 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de, Güldür Güldür Show Özel ise 23.30'da Show TV’de.

Yatılı erkek lisesinde kalan İbrahim doğum gününü kutlamak isterse neler olur? İbrahim'in arkadaşları Bahadır ve Mustafa ne sürprizler hazırlamış? Partiye gelen Fikri fırsat sitesinden aldığı dansçılar dansçılar köçekler Şevket ve Bilal çıkarsa neler olur?

Oğlu Mustafa'nın sıra arkadaşı Burcu ile yaşadığı problem sebebiyle okula gelen İbrahim, müdür Aysel ile yaşanan problemi çözebilecek mi? Tiki kız Burcu neden Mustafa'ya kötü davranıyor olabilir?

Kıl Dönmesi ameliyatı olacak olan Bilal, ameliyata giderken ne sorunlar ile karşılaşacak? Uzman Doktor Mesut ve Narkoz Uzmanı Yeter ameliyat için hazır mı? Mesut ve eski sevgilisi Nezaket ameliyat sırasında karşılaşınca ikili aralarında neler olacak?

Organik yumurta almak için annesi tarafından ormanlık alana gönderilen Hüseyin ve kapıcı Bahadır'ın başına neler gelecek? Araba bozulunca Hüseyin'i almaya giden anne Sinem ve arkadaşları Aysel ve Mehtap'ın yolculuğu nasıl geçecek? Hüseyin ve Bahadır ayılar tarafından parçalanmadan anne Sinem ve arkadaşları yetişebilecek mi?

Güldür Güldür Show'un hemen ardından saat 23.30'da 100. bölüme özel hazırlanan belgesel ile izleyiciler ilk defa sahne arkası ve provalardan görüntüler ile ekibi daha da yakından tanıyacak. Oyuncu röportajları ve merak edilen Güldür Güldür Show görüntüleri ilk defa izleyici ile Güldür Güldür Show Özel bölümünde buluşacak.

Hepsi ve bol bol kahkaha 100. bölümü ile “Güldür Güldür Show”da…

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.