Güldür Güldür Show...  KAHKAHA DOLU  YENİ BÖLÜM!

Güldür Güldür Show... KAHKAHA DOLU YENİ BÖLÜM!

“Güldür Güldür Show”, yeni bölümü ile 29 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Şirkette yapılan yılbaşı çekilişi sonucu gelen skinny kotu değiştirmek isteyen İbrahim, istediğini başarabilecek mi? Şirketin çaycısı Şevket neden İbrahim'e skinny kot almış ve kota 7.000 TL vermiş olabilir? İbrahim skinny kot lanetinden kurtulabilecek mi?

Evlendikten hemen sonra eşinin memleketi Şereflikoçhisar'ı ziyaret eden Hüseyin ve Dilek'i hangi sürprizler bekliyor? Hüseyin'in kayınpederi Mesut ve kayınvalidesi Yeter'den sakladığı büyük sır ne?

Bebek İsmail anne ve babasına dava açarsa neler yaşanır? Çirkin bir bebek olduğu için annesi Nezaket ve babası Mesut'a dava açan ismail'in taleplerine hakim yeter ne karşılık verecek? İsmail'in Avukatı İbrahim'in aileden istekleri neler? İsmail'in bakıcısı Dilek ve nişanlısı Fikri'nin davayla ne alakası var?

Meslek liseliler Bilal, Mustafa ve İbrahim güzel sanatlar fakültesini ziyarete giderse neler olur? Fakülteli kızlar Nezaket ve Burcu'yu karşılarında gören meslek liseliler neler yapacak? Bale bölümü hocası Dilek'in hangi isteği üzerine meslek liseliler aniden bale sanatına ilgi duymaya başlayacak?

Ev arkadaşları Hamza, Mustafa ve Fikri'yi bırakıp başka bir eve çıkan Hüseyin'in büyük sırrı ne? Ev arkadaşlarını Sinem, Burcu ve Nezaket ile birlikte oturmak için bırakan Hüseyin'in başına neler gelecek? Kızlarla ev arkadaşı olmak Hüseyin'in hayal ettiği gibi sonuçlanacak mı?

Hepsi ve bol bol kahkaha yeni sezonu ile “Güldür Güldür Show”da…

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.