Güldür Güldür Show... YETER İLE İBRAHİM 30. YILLARINI KUTLUYOR!

Güldür Güldür Show... YETER İLE İBRAHİM 30. YILLARINI KUTLUYOR!

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ 18 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’de 326. bölümüyle ekrana geliyor.

Gündem yaratan skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi olmaya devam eden, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter izleyicilerin karşısına çıkacak.

‘Güldür Güldür Show’un 326’ıncı bölümündeki skeçler ise şu şekilde:

Felsefe Yapma

Yolunu kaybeden Hüseyin, Sokrates Hayati’nin felsefe dersine dahil olur. Hayati'nin verdiği dersler boyunca Hüseyin dersleri sorgular.

Konu yönetimsel sorgulama kısmına gelince Hüseyin gittikleri yolun yanlış olduğunu ve sonuçlarının kötü olacağını söyler.

Havalimanında Tatil

İsmail ve ailesi kısıtlı bütçeleri ile yaptıkları tatil planı için havalimanındadır ancak binecekleri uçak ertelenir.

Ailedeki kimse havalimanı fiyatlarından haberdar değildir. Havalimanında para harcamaya başlayan aile günün sonunda tatilde harcayakları parayı havalimanında bitirmiş olur.

Çöküş

Hayati basın açıklaması yapmak için kürsüdedir. Hayati’nin arkasında ise ekrana sığmaya çalışan Paşa, İbrahim, Kudret, Fikri, Bahadır, Ozan, Mustafa, Feridun, Tufan, Hüseyin ve Ercüment vardır.

İlk anda hepsi yerini sıkışarak da olsa bulmuştur. Herkes bir şekilde kafasını göstermektedir.

Hayati konuşmaya başladığında Fikri geriden gelir ve öne geçmeye çalışır. Herkes önde gözükmek için birbiriyle mücadele verir.

Beni Yeniden Tavla

Yeter ile İbrahim'in 30. evlilik yıl dönümüdür. Çift kutlama sırasında monotonlaştıklarını fark eder ve birbirilerini yeniden tavlamak için bir mekana gider.

Mekanda birbirilerini tavlamayı denerler ama tartışıp ayrı masalara giderler.

İptalciler

Bahadır ve Jale en basit nedenler planları iptal ederler ve arkadaş grubunda artık etkinlik yapılamaz hale gelir.

Doğum gününü kutlamak isteyen Çiçek ise artık bu duruma katlanamaz hale gelir.

Otur Evinde

Fikri yüksek bir ikna gücüne sahiptir. Herkesi bir şekilde harekete geçerken Fikri müdahale eder ve herkesi evine göndermeyi başarır.

İnsan Müzesi

Küratör Hayati müze ziyaretçiler Çiçek, Mustafa ve Ozan’a eserler hakkında bilgi verir. Müzede eser olarak ‘artık böylesi kalmadı’ denilen insanlar sergilenir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.