Hadise... 'CAN DOSTU' İLE KAFA KARIŞTIRAN POZ!

Hadise... 'CAN DOSTU' İLE KAFA KARIŞTIRAN POZ!

Hadise, rapçi Murda ile çıkardığı son şarkısıyla magazin gündeminden düşmüyor. Klipteki samimi halleriyle dikkat çeken ikili, birlikte kamera karşısına geçti. Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'le pozunun aynısını Murdo ile vermesine sosyal medyada yorum yağdı.

"MURDA CAN DOSTUM"

Hadise, son dönemde rapçi Murda ile hakkında çıkan 'aşk' iddialarına da cevap vermişti. Murda ile çok yakın iki dost olduklarını vurgulayan Hadise, “Aramızda sürekli bir şey olduğu yazılıyor çiziliyor.

Bunlar olacak. Biz çok iyi iki dostuz. Çok güzel bir uyum yakaladık. Böyle durumlarda hemen bir yakıştırma yapılıyor. Murda benim canım dostum.

Çok güzel vakit geçiriyoruz ve çok güzel şarkılar yazıyoruz” şeklinde konuşmuştu.

Hadise ve Murdadan poz Akıllara Mehmet Dinçerlerle nişan pozu geldi

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Nişan ve nikâh törenini gözlerden uzak yapan Hadise'nin düet yaptığı Murda ile verdiği poz, sosyal medyada çok konuşuldu.

Hadise ve Murdadan poz Akıllara Mehmet Dinçerlerle nişan pozu geldi

AYNI POZU VERDİ

Düğünden önce verdiği bir konserde Mehmet Dinçerler ile nişan fotoğraflarını yayınlayan Hadise, aylar sonra aynı pozu bu sefer de rapçi Murda ile verdi.

Murda ile "Sen Dönene Kadar" şarkısının klibi için kamera karşına geçen Hadise, verdikleri pozları da 14,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

Hadise ve Murdadan poz Akıllara Mehmet Dinçerlerle nişan pozu geldi

"ESKİ EŞİYLE AYNI POZ VERMİŞ"

Hadise'nin paylaşımına 'Eski eşiyle aynı pozu vermiş', 'Çok yakışıyorlar', 'Çok samimi pozlar veriyorlar', 'Evlenin artık' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.