Hadise... YENİ TEKLİSİNİ YAYINLADI!

Hadise... YENİ TEKLİSİNİ YAYINLADI!

Her yayınladığı şarkıyla büyük başarılara imza atan Türk pop müziğinin en güçlü kadın yorumcularından Hadise, 2024 yaz ayına güçlü bir giriş yapıyor. ’Hayat Oyunu’ Pasaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımlandı.

Şarkının sözleri Murat Güneş’e, bestesi Volga Tamöz'e,  aranjesi ise Esad Fidan’ ait.  ‘Hayat Oyunu’ video klibi ise Belçika’da Şenol Korkmaz yönetmenliğinde çekildi.

Hadise’nin şarkı ile ilgili düşünceleri ise;

Bu şarkı tam dört sene önce sevgili Haluk Şentürk’ün hediyesi olarak bana geldi, geçen süre içinde bu şarkıyı okumak için kendimi hiç hazır hissetmedim.

Bu şarkının şimdi sizlerle buluşuyor olmasının elbette birden fazla sebebi var ama en önemlisi ben kendi içimdeki bazı yarım kalan yolculukları tamamladığımı hissediyorum.

Uzun zamandır yüreğimin tam ortasında duran camdan ok sanırım artık yok çünkü o kadar iyi anladım ki kazanan yok bu hayat oyununda. Kazanan da kaybediyor aslında.

Şarkıda geçen her cümle için ayrı ayrı uzun yazılar yazabilirim ama ben ‘Hayat Oyunu’nu her dinlediğimde ne yaşarsak yaşayalım, düne değil yarına bakmamız gerektiğini ve her gecenin bir sabahı olduğunu hatırlıyorum.

Ben bu şarkıdan güç alıyorum. Umarım sizin de kalbinize, hayatınızda bir yere dokunur bu şarkı.

“Hayat Oyunu” benim için “Küçük Bir Yol” şarkımla başlayan duygusal sürecin final şarkısı. Elbette yine duygusal şarkılar söyleyeceğiz ama bu şarkı hem bir final hem de yeni bir müzikal yolculuk başlangıcı.

Bu yüzden çok heyecanlıyım ve yıllar geçse bile hala aynı şekilde heyecanlı olduğum için çok mutluyum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.