Hakan Akkaya... DEVLER ARENASINDAN ZAFERLE ÇIKTI!

Hakan Akkaya... DEVLER ARENASINDAN ZAFERLE ÇIKTI!

-VİDEO- Türkiye’nin uluslararası üne sahip moda tasarımcılarından olan Hakan Akkaya, “Dünyanın en önemli moda organizasyonu olan New York Fashion Week’de; yer aldığı defilesiyle moda haftasının en görkemli şovuna imza attı.

 Victoria Beckham, Anna Sui, Alexander Wang, Tommy Hilfiger, Ralph Laurent, Vera Wang” gibi dünya devleriyle birlikte New York Fashion Week’te “Freedom” “Özgürlük” adlı koleksiyonu uluslararası moda dünyasının en çok konuşulan ismi oldu.

 

Dünyada takip edilen bir Türk modacısının varlığına işaret edilen Hakan Akkaya, defilesinde 50 kadın, 58 erkek toplamda 108 parçalık koleksiyonuyla yer aldı.

caglasikel_hakanakkayadefile.jpgcaglasikel_hakanakkayadefile.jpg

Defile de 46 yabancı model ve Türkiye’den ise ünlü top model Çağla Şikel baş manken olarak podyuma çıktı. Türkiye'nin en önemli top modeli olarak işaret edilen Çağla Şikel kendisi için özel olarak hazırlanmış tasarım elbise ile podyuma çıkarak herkesi büyüledi.

Ünlü modacı Hakan Akkaya New York Fashion Week Takviminde ismi yayınlanan ilk Türk modacı olarak bir ilke imza atarak milli gururumuz oldu.

 

Koreografisini ünlü koreograf Uğurhan Akdeniz’in, moda direktörlüğünü Mert Yemencioğlu’nun üstlendikleri defilenin en ilginç kısmı ise erkek kadın modellerin türbanla podyuma çıkması oldu.

İŞTE DEFİLEDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER;

Uluslararası medya kuruluşlarının büyük ilgi gösterdiği defilede ünlü modacı bu hareketiyle “İslamofobi”ye tepkisini gösterdi. 

 

New York moda haftasının dekorundan koleksiyonuna ve koreografisi ile en önemli organizasyonu olarak işaret edilen defileye katılan dünyaca ünlü yıldızlar güzellikleri ve zarafetleri ile geceye damgasını vurdu.

 

T.C. New York Başkonsolosu Ertan Yalçın- Eşi, Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Feridun H. Sinirlioğlu – Eşi ve New York Başkonsolos Yardımcısı Reyhan Özgür Bey ünlü modacıyı yalnız bırakmadı

Başarılı modacı Hakan Akkaya ise hazırladığı defileyle ilgili: “Bir Türk modacı olarak ülkem adına çok gururluyum.” sözleriyle heyecanını paylaştı.

 

İstanbul’daki dev Showroom’undan sonra ikinci Showroom’unu dünyanın en önemli moda merkezi olarak görülen New York’ta açan Hakan Akkaya’nın bu girişimleri “Hakan Akkaya şimdi dünyaya baş kaldırmaya hazırlanıyor.”  yorumları yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.