Hakan-Nur Türkşen...DÜNYA TELEVİZYONLARINDA TÜRK FİLMLERİ RÜZGARI ESİYOR!

Hakan-Nur Türkşen...DÜNYA TELEVİZYONLARINDA TÜRK FİLMLERİ RÜZGARI ESİYOR!

Türk sinemasını özellikle yurt dışında, diğer ülkelere pazarlamak ve dünyada tanıtmak için adım atan Los Angeles'te 80 ülkenin katıldığı AFM ’e Türkiye adına katılan ünlü sinemacılar Hakan ve Nur Türkşen çifti Amerika da çalışmalarına devam ediyor.

Türkşen çifti; ‘Türk sinemasına yoğun bir ilgi vardı. Bizde şimdiden 20 ye yakın Türk filmi seçildi.

ABD’ye Güney Kore’ye ,Çin'e,Norveç'e ve Hindistan'a satılan Filmlerimiz ve  görüşmeleri devam eden filmlerimiz var.

Aynı zamanda yeni çıkan sinema yasası ile ilgili Türkiye Film  Komisyonu çalışmaları kapsamında tüm Dünya ülke sinemacılarını birebir Türkiye de sinema filmi çekmeye davet ederek zaten dört bir tarafı ‘’Doğal Sinema Platosu’’ olan ülkemize yeni film çekicek birçok   ülke sinema insanlarını Türkiye avantajlarını anlatarak güzel sözler alarak Film Marketi tamamladılar.

Ayni zamanda Hollywood,da dünyanın yakından takip ettiği 60 a yakın Asya ülkesinin katılımıyla  yapılan Asian World Film Festivaline bir cok basarili filme imza atmis.

  Ünlü japon Aktör  Hiroyuki Sanada  kendisini  dünyaca önemli Son Samuray, wolverine, Avangers Endgame ve mortal Kombat  filmlererinden tanıyacaksınız, ayrıca Amerikalı Yıldız Brad Pitt’in  ve jüri başkanı olarak Meryem Uzerli'nin de katıldığı film Festivaline Senarist ,yapımcı ve moda tasarımcısı ve yorumcusu  Nur Türkşen ve Oyuncu Yapımcı Yönetmen Hakan Türkşen de katıldı.

Festival Hollywood da ve Asia ülkelerinde sinema dünyasında oldukça ses getirdi.

Türk sinemasını dünyaya tanıtmakta kararlı olan ekip en kısa zamanda sürpriz Amerika projeleri için geri sayıma başladıklarınıda bu festival kapsamında bizlere bildirdiler.

Dünyaca ünlü bir film prodüksiyon firması ekibiyle sürpriz ve dünya çapında bir proje çalışması yapıyorlar. Bu sürpriz proje pek yakında imza atıldığında açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum