Hakan Taşıyan... KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI!

Hakan Taşıyan... KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI!

Karaciğer ve böbrek nakli yapılan Hakan Taşıyan, yaklaşık yedi ay süren tedavisinin ardından taburcu edildi. 48 yaşındaki şarkıcı, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Hakan Taşıyan, taburcu olmadan önce, Ankara Şehir Hastanesi'ndeki tedavi sürecine ilişkin bilgi verdi. Ekim 2020'de karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği tanısıyla hastaneye başvuran şarkıcı, yaklaşık yedi aydır tedavi gördüğünü ve 1,5 ay önce de ameliyat olduğunu söyledi.

"GÜN GEÇTİKÇE İYİYE GİDİYORUM" 

Böbrek naklinin, dokuları uyumlu olduğu için kız kardeşinden yapıldığını belirten Hakan Taşıyan, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Hayranlarına sevgilerini ileten 48 yaşındaki sanatçı, "Gün geçtikçe iyiye gidiyorum. En kısa zamanda tekrar yeni bir sayfayla sevdiklerimle birlikteyim inşallah. Sürekli kontrole gelip gidiyorum. Birkaç ay sonra, yaza daha iyi olacağım. Arayan soran herkese, bütün sevdiklerime, sanatçı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Hakan Taşıyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, ameliyatını gerçekleştiren doktorlara ve sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.