Halil Sezai... SERENAY SARIKAYA`YA AŞIK GİBİYİM!

Halil Sezai... SERENAY SARIKAYA`YA AŞIK GİBİYİM!

Hayranlık duyduğum ve dünya sinemasında olmasını düşündüğüm bir kadın var. O da Serenay Sarıkaya. Ona garip bir hayranlığım var. Galiba ona aşık gibiyim

Özgün yorumuyla sıkı bir hayran kitlesi edinen Halil Sezai, oynadığı 'İncir Reçeli'yle ısındığı beyazperdeden kamera arkasına geçtiği 'Çilek' filmiyle soğudu

Bohem müzisyen, yetenekli oyuncu, çiçeği burnunda yapımcı Halil Sezai, kendini anlattı.

İşte Akşam'dan Önder Sarıahmetoğlu'nun röportajı:

- Parayla pek aran yok gibi...

Hala kirada oturuyorum. Para için yaşayan bir adam değilim. Annem babam memur. Biz üç kardeş büyüdük. Türkiye'de yaşayan her memur çocuğu gibi biz de kıt kanaat yetiştik. Her şeye rağmen çok mutlu bir çocukluğumuz oldu.

- Paranı nasıl değerlendiriyorsun?

Öncelikle ailemi rahatlattım. Var olan borçlarını ödedim. Her zaman kendi evleri olsun isterlerdi, onlara ev aldım. Babam koah hastasıdır. Gittim bazı tıbbi malzemeler getirttim yurt dışından. İhtiyaç sahiplerinin eksiklerini kapatmak için kullandım.

ŞENER ŞEN'LE KONUŞTUM SETİ BIRAKTIM

- Önce oyunculuk, ardından müzik. Bir arada sürecek mi hepsi?

'İncir Reçeli' filminden önce benim en büyük hayalim albüm yapmak, konser vermekti. Bir gün 'Mucizeler Komedisi'nde

Şener Şen'le tanıştık. Orada hiç unutmadığım bir şey söyledi. "Ne kadar fazla iş yaparsan, o kadar bölünür o kadar az enerji alırsın". Dolayısıyla dizi setlerine ara verdim, müziğe odaklandım.

SERENAY'A KARŞI GARİP BİR HAYRANLIĞIM VAR

- Eğer seçme şansın bulunsaydı, imza atacağın filmlerinde kimlerin başrolde oynamasını tercih ederdin?

Öncelikle oyuncu olduğum için projeme göre konservatuvar ve üniversitelere gider ünlü olmayan tiyatroları gezerdim. Bunu Çilek'te yapamadım ama bir sonraki filmim 'Seni Beklemek'te kalabalık bir kadro olacak. Orada yapacağım. Başrole gelince zaten ben rol alırım. (gülüyor)

AVRUPA SİNEMASINA YAKIŞIR

Şaka bir yana çok isim var aslında ama hayranlık duyduğum ve dünya sinemasında olmasını düşündüğüm bir kadın var. O da Serenay Sarıkaya. Ona garip bir hayranlığım var. Galiba ona aşık gibiyim. Onu Avrupa sinemasına yakıştırıyorum.

'BEN HİÇBİR ŞEYİM'

- Neydim de ne oldum hissi yaşadın mı?

Yok... Hatta bana şaşırıyorlar. Zaten baştan beri yaratılmak istenen duruma fazla girmedim. Ün, nam, şöhret gibi durumların içine girmedim. Bu tuzağa düşmemek için biraz da ruhunu koruman gerekiyor. Ben şimdiye kadar bunu başardım. Kendimi pop star sanmam, korumalarla falan gezmem gerekiyor. İnsanlar buna çok şaşırıyor. 'Niye otobüse, metroya, vapura biniyorsun?' diyorlar. Niye binmeyeyim ki! Bir şey sanıyorlar beni. Oysa ben hiçbir şeyim!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.