Haluk Kunter... GENİŞ REPERTUAR, ESPRİLİ VE HAZIR CEVAP BİR SAHNE !..

Haluk Kunter... GENİŞ REPERTUAR, ESPRİLİ VE HAZIR CEVAP BİR SAHNE !..

Bodrum Marina`nın tanınmış mekanlarından birinde sahne alan Haluk Kunter, hem sesi hem de esprili sahnesiyle Bodrum akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Türkiye'nin alışılagelmiş kalıplarını zorlayan şık ve rahat kıyafetleri ile sahnede ezberleri bozan, sahne adabı ve davranışı ile halkın ilgisini sürekli olarak üstünde tutmayı başaran ve de mesleğe başladığı ilk yıllardan bu yana sanatıyla Bodrum'da efsaneleşen Haluk Kunter, meddah misali sahnesiyle izleyenleri adeta gülmekten kırıp geçiriyor.

Stand up tarzında ki şovuyla adeta sahnede devleşen Haluk Kunter daha sıradan kıyafetler yerine şık ve tarz gömlekleriyle de kendini seyretmeye gelen konukların büyük beğenisini topluyor.

Her yaş kesiminden kadın erkek bir çok hayranı olan Bodrum eğlence hayatının ünlü sanatçısı Haluk Kunter'in her Cumartesi sahne aldığı 'Kumquat' meyhane de eğlence adeta tavan yapıyor.

İzmir, Bodrum İstanbul'dan da kendini izlemeye gelen bir çok hayranı olan sanatçının Bodrum halkı ve esnafı ile de samimi ve bütünleşmiş hali, kendinden gıptayla söz ettiriyor.

Sosyal medyayı son derece faydalı, öğretici ve tam anlamıyla kıvamında kullanan sanatçının, facebook sayfasından paylaştığı ekonomik ve bir o kadar da lezzetli yemek tarifleri, takipçilerinin büyük beğenisini kazanıyor.

Dost ve arkadaş canlısı kişiliği, dobra ve aydın tavrı ile de beğeni toplayan sanatçının Türk Müziğimizin çınarı Müzeyyen Senar'a olan dosthane yaklaşımı, vefası ve de kötü günlerinde elinden geldiğince yanında olmasıyla da Bodrum'da ki hayranları tarafından takdirle karşılanıyor.

Haluk Kunter'in doyasıya eğlenen KUMQUAT müdavimleri hafta sonlarını sabırsızlıkla bekliyor.

Her hafta Cumartesi akşamları marinada sahne alan sanatçıyla eğlencenin doruğuna ulaşmanız ve Haluk Kunter espirileriyle kahkaha dolu bir Bodrum akşamı geçirmeniz için Kunter, tüm sevenlerini marinaya eğlenmeye bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.