Haluk Levent... ANADOLU ROCK RÜZGARI KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA ESTİ!

Haluk Levent... ANADOLU ROCK RÜZGARI KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA ESTİ!

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam Anadolu Rock'ın yaşayan efsanesi Haluk Levent'i ağırladı.

Boğaz’ın muhteşem manzarasından hayranlarıyla ikinci kez bir araya gelen ünlü sanatçı en sevilen parçalarını Kuruçeşme dinleyicisi için seslendirdi. Türk rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent, hayranlarına unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.

Rock rüzgarı Kuruçeşme Açıkhavada esti

HALUK LEVENT, İKİNCİ KEZ KURUÇEŞME AÇIKHAVA SAHNESİ’NDE

Her yaştan seveni olan sanatçının hayranları, Kuruçeşme Açıkhava’yı hınca hınç doldurdu. Konserine ‘Dert Olur’, ‘Akşamlar’, şarkılarıyla başlayan ünlü sanatçı, müzik şölenine ‘Zor Aşk’, ‘Sevenler’, ‘Elfida’ gibi hit parçalarıyla devam ederek duygulara tercüman oldu.

Alkışlar ve ıslıklar eşliğinde binlerce dinleyicisini coşturan Haluk Levent, şarkılarıyla Boğaz’da rüzgar gibi esti. 2,5 saatlik konserde seyircisinin arasında dolaşarak gönülden gönüle uzanan şarkılarını söyleyen Haluk Levent, hayatına dair yer verdiği sohbetiyle de müzikseverleri mest etti.

Bazı hayranlarıyla şarkı söyleyen bazısıyla da dans eden ünlü sanatçının bu samimi yaklaşımı geceye renk kattı. Yüksek sahne enerji ile konserde yerinde durmayan Levent, performansıyla unutulmaz bir geceye daha imzasını attı.

Rock rüzgarı Kuruçeşme Açıkhavada esti


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.